Twitters Nya Uppdatering Testas

45

Twitter testar att förändra bilderna i tidslinjen. De nya ändringarna kommer att ändra sättet foton och videor visas i appen. Det förväntas att den nya funktionen kommer att utöka visuell påverkan som andra sociala medieplattformar.

Twitter försöker använda visuella medier som kommer att vara inbäddade i tweets för att fylla hela bredden på en mobiltelefons skärm. För närvarande placeras bilder bredvid en användares profilfoto och det leder till mindre utrymme för själva bilden eller filmklippet på mobilskärmen, vilket kan vara obehagligt för vissa användare beroende på vilken fil som visas och vilken mobil användaren har.

Twitter kommenterade att den nya layouten kommer ”ge mer utrymme att skina”. Nu testas det endast på iOS, och inte på Android. Twitter använder också upvote-och downvote-knappar, som liknar youtubes ”tumme upp” och ”tumme ner” funktion, för att testa funktionen. Det är en av de senaste förändringarna som Twitter upplever i en serie tester.

Twitter har också lanserat en ”tip jar” -funktion. Denna funktion tillåter användare att betala varandra för ”bra” tweets, ungefär som att lämna en liten donering. Tidigare meddelade Twitter ytterligare ett test som gör det möjligt för användare att ta bort följare. Det testas i webbläsarens version av Twitter.

Deras mål och förväntningar med uppdateringen är att de experimentella förändringarna kommer att främja skapande av innehåll och/eller underhållning för dedikerade användare. Under förvärvet av Scroll sa de: ”Scroll kommer att ge en viktig hjälp till vårt prenumerationsarbete medan vi bygger och formar en prenumerationstjänst för framtiden.”

Vad exakt denna prenumerationsfunktion kommer att erbjuda kan vi inte bekräfta ännu, men det spekuleras det det inkluderar en unik ikon bredvid sitt användarnamn, ungefär som för verifierade twitter användare. Det finns också en chans att prenumerationsfunktionen också innebär att vissa typer av innehåll kan endast kommas åt för de som prenumererar på just den användarens innehåll, ungefär som på OnlyFans, fast med lite familjevänligare innehåll.