Ultimata Tips & Tricks För Aluminiumfolie

11947

Bättre Än Du Tror

Inte alla är medvetna om hur användbart och mångsidigt aluminium faktiskt kan vara. De flesta vet inte om att aluminium är en av ett litet antal metaller som faktiskt bildar jordskorpan. För att vara exakt, cirka 1,59% av planeten Jorden och ungefär 8,3% av jordens yta. Intressant va?! Människan visste inte så värst mycket om det på den tiden, men de började faktiskt använda aluminium som material redan så tidigt som 500 -talet.

Hur som helst, aluminium har en mängd olika användningsområden, och du kanske redan känner till en del av dom, men utan tvekan innehåller denna artikel många tips och trix som du aldrig har tänkt på tidigare. Vi är säkra på att när du har läst klart kommer din syn på det värdefulla materialet ”jordskorpan” ändras för evigt.

Målarpenselns Beskyddare

Att måla ett helt rum på en gång är i stort sätt omöjligt, särskilt om du gör det ensam. Pauser behövs naturligtvis, men du vill inte behöva rengöra din pensel efter varje pausett mellan målningarna, men om du inte gör det kan borsten torka ut.

Det enda du behöver göra är att linda aluminiumfolie runt din pensel innan du tar dina pauser. Aluminiumet har frostskyddsegenskaper som hjälper till att behålla färgens och penselns konsistens.

[/nextpage