Onorthodox Advies Om Je Carrière Te Verbeteren

120

We zijn net aan een nieuw jaar begonnen, dus misschien denk je er wel over na wat je de komende jaren anders zou willen doen. Misschien staat het veranderen van je loopbaan of het starten van een iets nieuws wel hoog op je prioriteitenlijstje. Dan hebben we advies voor jou dat anders dan anders is.

Bron: economictimes

Werk nauw samen met mensen die het einde van hun carrière naderen

Mensen die veel ervaring hebben en waarvan hun carrière ten einde loopt, kunnen je helpen om je te concentreren op de belangrijke dingen. Ze helpen jou om het bredere plaatje te zien. Ervaren mensen weten uit eigen ervaring, dat als je te veel tijd besteedt aan onbelangrijke zaken, je er misschien niet in slaagt om je volledige potentieel te bereiken.

Deel je kennis met anderen

Wijsheid is het vermogen om te redeneren en te handelen op basis van informatie, ervaring, begrip, gezond verstand en inzicht. Maar als dit gedeeld wordt, ontwikkelt het zich tot iets enorm krachtigs.

Bron: businessyield

Maak een lijst van jouw sterke kanten

We concentreren ons maar al te vaak op onze gebreken, en blijven hangen bij dingen die we volgens onszelf niet goed hebben gedaan. Spreken over onze sterke punten kan voor velen van ons een beetje ongemakkelijk zijn. Je hoeft ze echter niet te bespreken, maar je moet wel weten wat jouw sterke kanten zijn en ze inventariseren!

Bron: beautyhub

Werk nauw samen met mensen die net aan hun carrière beginnen

Mensen die in het begin van hun carrière staan, hebben standpunten die jij hoogstwaarschijnlijk nooit zal hebben. Niet alleen zijn ze nieuw in de organisatie, maar de kans is groot dat ze ook van een andere generatie zijn, met andere waarden en doelstellingen. Net als ervaren mensen kunnen zij jou voorzien van informatie over hun generatie, en je dingen leren die je misschien nog niet wist.