Auto’s zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven en het is bijna onmogelijk om overal te komen zonder dit vervoermiddel. Dus het hebben van een aantal handige, technische gadgets kan het reizen een stuk leuker en comfortabeler maken. Hieronder een aantal suggesties.

Slimme achteruitkijkspiegel

Achteruitkijkspiegels zijn natuurlijk onmisbaar en ontzettend nuttig. Toch kan het installeren van een slimme achteruitkijkspiegel een hoop voordelen opleveren. De technologie in deze gadget zorgt ervoor dat je veel beter ziet wat er achter je auto gebeurt en ze laten het ook weten als je dient te stoppen.

Bron: autonews

Mini luchtpomp voor je autobanden

Deze elektrische luchtpomp is geweldig en al helemaal wanneer je jezelf in een noodsituatie bevindt. Je zou maar weg moeten terwijl een van je banden plat staan.  Deze mini luchtpomp werkt op lithium batterijen, en is ook erg handig om bij te hebben als je pech krijgt onderweg.

Bron: bikerumor

Mini auto koelkast

Als je iemand bent die vaak lange ritten maakt en veel onderweg is, dan is het erg prettig om een lekker koud drankje bij te hebben voor onderweg. Deze mini-koelkast gebruikt de stroom van de auto om te werken en houdt je drankje heerlijk koel op een warme zomerdag.

Bron: carfridgefactory

Draagbare luchtreiniger

Rijden door de stad, in de file staan en ga zo maar door. Het zijn allemaal dingen die niet bijdragen aan de luchtkwaliteit en een draagbare luchtreiniger kan de luchtkwaliteit in je auto verbeteren. Probeer dit nieuwe apparaat zeker eens uit als je behoefte hebt aan een gezonde omgeving zonder fijnstof, als je een allergie hebt, of gewoon als je van frisse lucht houdt.

Bron: smartairfilters