Instagram en Hun Schorsing van Veel Accounts

302

Instagram ging plat op 31 oktober en dit was voor veel mensen schokkend. Omdat het voor hen een van de belangrijkste manieren is om met de wereld te communiceren. Maar de echte schok kwam pas later, toen veel gebruikers erachter kwamen dat hun account zonder enige reden was opgeschort.

Bron: techjuice

Wat is er gebeurd?

Op 01 november werd het probleem opgelost en kregen de meeste mensen hun accounts terug. Ze vroegen echter naar een verklaring en de reden achter deze puinhoop. De autoriteit van Instagram had hier echter geen verklaring voor en had de Instagram-autoriteit geen duidelijk antwoord. Nadat het probleem was opgelost, kregen een aantal gebruikers hun accounts niet terug en ze waren dan ook niet blij met dat incident.

Bron: economictimes

Over Meta

Het moederbedrijf van Instagram, Meta, heeft een verklaring gegeven over de kwestie. Ze vertelden dat ze op de hoogte zijn van het incident en van het feit dat veel mensen die hun Instagram accounts zijn verloren zonder enige waarschuwing of reden. Ze voegden hieraan toe dat het bedrijf zijn best om het probleem op te lossen, zodat mensen alsnog hun accounts terug kunnen krijgen.

Bron: cnbc

Reacties van gebruikers

Zoals verwacht zijn mensen niet blij met deze situatie. De laatste tijd heeft Instagram zoveel problemen na de update, iets dat ook veel zakelijke accounts beperkt en het belemmert hun gang van zaken. Na 1 november delen mensen die hun accounts niet terug kregen hun verhalen via Twitter en andere sociale media.