Stappenplan voor Het Investeren In Een NNN Investering

310

Een triple net lease, soms bekend als een NNN(wat staat voor net-net-net lease), is een soort investering waarbij de huurders akkoord gaan om bepaalde kosten te dekken van de verhuurovereenkomst, zoals onderhoud, de verzekering van het gebouw en onroerend goed belastingen. Hoewel het een van de beste investeringen is, zijn er een aantal dingen die je moet weten voordat je hierin investeert.


Bron: investopedia

Bepaal het door jou gewenste beleggingsrendement

Triple net lease investeringen kunnen verschillende rendementen opleveren. Deze zijn afhankelijk van de huurder, de locatie, de resterende looptijd van de huurovereenkomst, de verantwoordelijkheden van de verhuurder, het bouwjaar en nog tal van andere zaken. Twee investeringen zullen dan ook nooit hetzelfde zijn in. Probeer dus om je investeringsrendementsplan te bepalen, zodat je hier een goed beeld van krijgt. Als u op zoek bent naar een cap rate van 5,5%, neem dan geen genoegen met 5%. Hou er ook rekening mee dat er veel verschillende opties zijn om uit te kiezen.

Bron: inc

Schakel hulp in van een adviseur

Nadat je een algemeen idee hebt van de investering, is het verstandig om een professional in te schakelen en het liefste iemand die ervaring heeft met NNN huurovereenkomst. Een triple net lease adviseur is een commerciële vastgoed makelaar of makelaardij met ervaring heeft in de wereld van NNN investeringen. Zij zijn dan ook de beste persoon om mee in gesprek te gaan. Gewoon praten met een professional zal je al voorzien van voldoende kennis om te gaan investeren.

Leer meer over de huurder

Niet alle huurders of triple net leningen zijn hetzelfde en sommige NNN’s bieden aantrekkelijkere percentages dan andere. Elke huurder heeft eveneens een andere rating. Dus, is het essentieel om de details over de huurders te kennen. Aangezien je voor een langere periode met hen te maken hebt, is het noodzakelijk om hun gegevens te kennen.