Top PS4 Spellen Die Jij Wil Spelen

413

Als je een PS4 game liefhebber bent, hebben we hier een lijst voor je met de top favoriete games die je misschien graag zou spelen.


Credit: xbox.com

Grand Theft Auto V

Dit spel gaat over drie bijzondere criminelen die hun kansen op overleven en succes plannen. Ze nemen een reeks gewaagde en gevaarlijke risico’s, die hen voor het leven kunnen tekenen.


Credit: givemesport.com

Red Dead Redemption 2

Dit spel is ontwikkeld door dezelfde makers als Grand Theft Auto V. Het is een episch verhaal over het leven in Amerika. Als je houdt van een multiplayer-ervaring met een uitgestrekte en sfeervolle wereld is dit spel de beste keuze voor jou.

Persona 5 Koninklijk

Dit spel is gebaseerd op het universum van de bekroonde serie. Het spel zit boordevol nieuwe personages, vertrouwenspersonen en er zit echt diepgang in het verhaal. Het spel heeft ook nieuwe locaties die game liefhebbers zal verbazen.

Credit: polygon.com

De Last of Us Remastered

Dit spel beschikt over hogere-resolutie personages en omgevingen, met verbeterde schaduwen en verlichting. Dit spel zal je meenemen in een wereld van verbeelding.

Horizon: Zero Dawn

Als je een verbluffende wereld wilt creëren en er vervolgens graag in verdwaalt, is dit spel iets voor jou. Je jaagt en neemt het op tegen verschillende mechanische wezens. Je moet nadenken over je strategieën en tevens je opties overwegen. Dit spel is meer dan alleen een lading knallen.