Er “groeide” plotseling vlekken op zijn lichaam, zijn baasje belde de politie toen ze realiseerde wat het werkelijk was!

216

Ze adopteerde een puppy en redde zijn leven

Wat zou je denken als je een hond bezat waarop plotseling vlekken verschenen? Hayden Howard hield ontzettend van die schattige puppy’s, maar ze besefte hoeveel verantwoordelijkheden het hebben van een huisdier met zich meebrengt.

Het opvoeden van haar kinderen was een hele klus, en ze wist dat een puppy hetzelfde zou zijn als een peuter in het huishouden te hebben. Ze raken in allerlei problemen en een oogje in het zeil houden is noodzakelijk.

De waarheid over BB kogels

Wat ongelooflijk is aan Jackson, is hoe hij doet alsof er geen BB kogels in zijn lichaam zaten. Hij was een levendige hond en toonde dagelijks genegenheid naar zijn baasjes. Er moet echter worden opgemerkt dat deze ernstige verwondingen kunnen veroorzaken, net zoals met gewone kogels.

Sommige mensen meldden verwondingen door deze vermeende-speelgoed wapens, zoals wonden, waarbij in het ergste geval mensen zijn omgekomen. Dit incident was inderdaad niet iets dat de Howards licht moeten opvatten – het was in alle opzichten een misdaad!

[/nextp