Twitter is Nieuwe Veranderingen aan het Testen

304

Twitter test grotere foto’s in de tijdlijn. De nieuwe veranderingen zullen werken op de manier waarop foto’s en video’s verschijnen in de app. De verwachting is dat deze nieuwe functie de visuele impact zal vergroten, net als andere social media platforms.

Credit: theguardian.com

Twitter probeert visuele media te gebruiken die worden opgenomen (embedded) in tweets om de volledige breedte van het scherm van een mobiele telefoon te kunnen vullen. Momenteel worden afbeeldingen nabij de profielfoto van een gebruiker geplaatst. Dit neemt veel minder schermruimte in beslag, wat voor sommige gebruikers ongemakkelijk kan zijn.

Credit: indiatvnews.com

Twitter beschreef de nieuwe lay-out als “meer ruimte om te schitteren”. Deze wordt momenteel getest op iOS, niet op Android. Twitter gebruikt ook like en dislike knoppen om de functie te testen. Het is een van de laatste veranderingen die Twitter doet in een serie van testen.

Twitter heeft ook een “fooienpot” functie gelanceerd. Deze functie stelt gebruikers in staat om elkaar te “tippen” voor “goede” tweets. Eerder kondigde Twitter al een andere test aan waarmee gebruikers volgers kunnen verwijderen. Het wordt getest in de web browser versie van Twitter.

Credit: history.com

Verwacht wordt dat de experimentele veranderingen toegewijde gebruikers zal aanwakkeren meer content te creëren. Tijdens de overname van Scroll, verklaarden ze: “Scroll zal een zinvolle aanvulling worden op onze abonnementen, terwijl we een toekomstige abonnementsdienst bouwen en vormgeven.”