Kontrol Etmek İsteyebileceğiniz Ücretsiz Özgeçmiş Oluşturma Siteleri

1387

Ücretsiz çevrimiçi özgeçmiş siteleri, birkaç dakika içinde harika tasarımlara sahip özgeçmişler oluşturmak için çok yararlıdır. Ancak bazı çevrimiçi özgeçmiş oluşturucular ücretsiz gibi görünseler de oluşturulan özgeçmişi indirmenize izin vermez. İşte size hem özgeçmiş oluşturmanıza hem de özgeçmişi ücretsiz indirmenize yardımcı olabilecek bazı çevrimiçi özgeçmiş oluşturucu önerileri.

Credit: celarity.com

Cultivated Culture

Bu site, etkili özgeçmişler hazırlamanıza yardımcı olabilecek ücretsiz araçlar sunuyor. Ayrıca güncel kariyer geliştirme formüllerini paylaşarak ilgi çekici kapak mektupları yazmanıza da yardımcı oluyor.

Credit: inc.com

NovoResume

Bu çevrimiçi özgeçmiş oluşturucu mükemmel şablonlar sunuyor.. Ayrıca kolayca özgeçmiş yazmanıza yardımcı olabilecek bir içerik iyileştirici de alacaksınız. Önceden yazılmış özgeçmiş örnekleri, bu çevrimiçi özgeçmiş oluşturma sitesinin mükemmel bir ek özelliğidir.

LiveCareer

Özgeçmiş şablonları ve kapak mektubu şablonları da dahil olmak üzere göz alıcı bir özgeçmiş oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi burada bulacaksınız. Sundukları 31 şablon arasından en beğendiğinizi seçebilirsiniz. Markanıza uygun bir özgeçmiş oluşturma özgürlüğünün tadını çıkarabilirsiniz.

Credit: filworx.com

My Perfect Resume

Bu çevrimiçi özgeçmiş oluşturma sitesi, ücretsiz bir özgeçmiş oluşturma yazılımı sunar. Ayrıca 30’dan fazla kanıtlanmış özgeçmiş şablonu da bulabilrisiniz. Site bunun yanı sıra bir özgeçmiş iyileştirici, kapak mektubu oluşturucu ve kapak mektubu şablonları sunar. Bu sitede hayalinizdeki işi almanıza yardımcı olabilecek farklı özelleştirme seçenekleri bulacaksınız.

Özgeçmiş şablonları, oluşturma yazılımı ve kullanıcı deneyimine dayanarak, bunlar bazı yararlı ücretsiz özgeçmiş oluşturma siteleridir.