Kontrol Etmeniz Gereken Bazı Uzaktan İş Panoları

1005

Uzaktan çalışmak, hayatınıza yön vermenin inanılmaz bir yoludur. Sektörlerin her birinde uzaktan veya evden çalışabileceğiniz işler bulmak için uzaktan iş ilanı panolarının ve iş arama motorlarının yardımına ihtiyacınız olacaktır. Bu panolar tam zamanlı uzaktan iş bulmanıza yardımcı olur.

En iyi uzaktan iş panolarından bazıları şunlardır:

Credit: wanderlustmovement.com

Talent.Hubstaff.com

Uzaktan iş aramak için harika bir site. Maksimum işler tam zamanlı uzaktan çalışma imkanı sunar. Ayrıca maaş ve diğer avantajları içeren tazminat paketlerine göre de iş arayabilirsiniz.

WeWorkRemotely.com

En büyük ve en uzun soluklu uzaktan iş kurullarından biridir. Bu platform ağırlıklı olarak internet geliştiricileri ve kodlayıcılar için programlama işleri sunmaktadır.

Credit: oberlo.com

Remote.co

Bu uzaktan iş sitesi çeşitli alanları kapsamaktadır. Programlama işleri de dahil olmak üzere çok sayıda uzaktan iş bulabilirsiniz.

WorkingNomads.co

Dijital göçebe bir yaşam sürmek istiyorsanız, bu siteyi kontrol etmeniz gerekiyor. İş arama sonuçlarını filtrelemenize yardımcı olabilecek harika bir kategori veya etiket sistemine sahiptir.

Credit: himalayas.com

Remotive.io

Bu site size uzaktan işlerin güncel bir listesini sağlayacaktır. Bu sitenin düzeni çok modern ve kullanıcı dostudur. Yazılım geliştirme, müşteri desteği, tasarım ve pazarlama gibi farklı kategorilerde uzaktan işler bulabilirsiniz.