Ev Sahibi Bodrum Altındaki Gizli Odayı Keşfetti – Nereye Gittiğine İnanamayacaksınız

16255

Günün erken saatlerinde

O pazar, James ve karısı erken kalktılar, kahvaltı ettiler ve ayine katılabilmek için sabah 10 civarında kapıdan çıktılar. Ayinden sonra çift, Pazar günleri her zaman yaptıkları gibi işleri yapmak için eve döndü.

Youtube (James Callender) 

James’in Pazar öğleden sonraki rahat gününün başka bir şeye dönüşeceği hakkında hiçbir fikri yoktu. Arka bahçesindeki çimenliğin altında gizemli bir “kabarcık” ile karşılaşacaktı. Bilmediği şey ise bir sürprizi ortaya çıkarmak üzere olduğuydu.

[nextpage title=”TrendsCatchers”]

Hafta sonunu bahçede geçirmek için heyecanlıydı

James, ayinden eve dönerken bahçesinde çalışmaya başlayacağı için heyecanlanıyordu. Hafta sonları bir iş adamı olarak en sevdiği şeydi çünkü avluya atlayıp bütün gün orada kalabilir. Böylece o gün çiçek tarhlarında yapılması gerekenlerin zihinsel bir listesini hazırlamaya başladı.

The Spruce 

Çift sonunda evlerine döndü. Öte yandan James, ön kapıyı asla aşamadı. Tam düğmeyi çevirmek üzereyken evin çevresinden gelen garip bir ses duydu. Sarah’nın duyduğu gürültüyü duyup duymadığını sordu. Daha önce hiç böyle bir şey duymamışlardı: tuhaf bir tıslama sesi.