Şimdi Varlığınızı Arttırmanın Tam Zamanı

573

Korona virüsünün yarattığı salgın herkesi derinden etkiledi. Küçük işletmeler de bu etkiden kaçamadılar. Küçük işletme sahipleri nasıl gelir elde edebilecekleri konusunda yaratıcılıklarını konuşturmak zorunda kaldılar. Finansal pazar konusunda bilgi sahibi olanların çoğu için bu, hayatta kalmanın tek yoluydu. Ciddi bir likidite ihtiyacınız varsa gayrimenkule veya borsaya yatırım yapmak size göre olmayabilir. Ancak kısa veya uzun vadede varlıklarınızı arttırmak istiyorsanız atacağınız en akıllıca adım olacaktır.

Bu konuda kendinizi eğitmenin en iyi yolu The Compleye Financial Markets & Securities (Finansal Piyasa ve Menkul Kıymetler Hakkında Her Şey) isimli dersi almak. 14 dersten oluşan 49 saatlik paket finansal hizmetler, gayrimenkul, sermaye piyasaları ve başka birçok alanda ileri seviye finans eğitimi sunuyor. Mal varlığı oluşturmak için hem düşük hem yüksek getirili çeşitli yolları da bu paket dahilinde inceleyebilirsiniz.

Ders, Starweaver Group taradından hazırlandı. Bu teknoloji ve medya şirketi, teknoloji ve işletme alanlarında çalışan profesyoneller için yenilikçi online materyaller sunuyor. Öğrendiklerinizi dersi bitirdiğiniz andan itibaren gerçek dünyada uygulamanızı kolaylaştıracak pratik odaklı, içine çeken ve alışkanlık kazandıran bir eğitim anlayışları var.

Hedefiniz ne olursa olsun her zaman bir B planınız olmalı. Pandemi nedeniyle tüketici davranışları belirsizleştiğinden, gelir tahminleri de belirsiz bir hal aldı.