Å være forelder er vanskelig. Det gjør det vanskeligere når man har blitt forelder for første gang. Her er noen tekniske elementer som kan hjelpe deg til å bli en bedre forelder.

En flaskesterilisator

Å vaske tåteflasken i vasken eller oppvaskmaskinen er for risikabelt. De er kanskje ikke så rene som de burde være. Å ha en automatisk flaskesterilisator kan være veldig trøstende, siden du ikke trenger å bekymre deg for rengjøringsprosessen.

Credit: shoutmecrunch

En babymonitor

Denne dingsen er en absolutt livredder for nybakte foreldre. Det er nødvendig å holde barnet ditt på et trygt sted. Men det å være opptatt på jobben eller med hjemmearbeid distraherer deg ofte fra å holde babyen i sjakk. Denne babymonitoren kan hjelpe deg i denne forbindelse.

Credit: economictimes

Nattlys for bevegelsesdeteksjon

En annen viktig hjemmedings for nye foreldre er en nattlampe. Å holde det mørkt om natta er bra for søvnen, men med en nyfødt baby må foreldre våkne flere ganger. Bevegelsesdetekterende nattlys kan hjelpe deg å se om natten når du trenger det.

Credit: dreamstime

Barnevogn vifte

Dette er en bærbar vifte som kan festes til en barnevogn. Denne dingsen kommer godt med når det er varmt ute og du er sammen med barnet ditt. Å holde babyen kjølig er ikke lenger et problem med denne dingsen.