5 digitale markedsføringsstrategier for å holde bedriften gående under en resesjon

322

Ikke utsett å tenke på hvordan bedriften din vil reagere på en resesjon før 2023. Bruk rådene i denne digitale markedsføringsguiden for å gjøre deg klar for en nedtur og ivareta bedriften din.

Credit: searchenginejournal 

Bruk penger på SEO

Du kan holde innholdet ditt øverst i søkeresultatene i måneder eller til og med år hvis du har en god online markedsføringsplan og en effektiv tilstedeværelse på nettet, ifølge Webmaster Marketer’s Insights.

Hold annonseforbruket stabilt

Å redusere annonseproduksjonen på sosiale medier og andre digitale plattformer er mer sannsynlig å skade virksomheten din enn å hjelpe den. Oppretthold den månedlige annonseproduksjonen for å holde synligheten høy, og ikke kutt annonsebudsjettene i møte med økonomiske nedgangstider eller budsjettkutt.

Credit: inc

En aktiv tilstedeværelse på sosiale medier

Å være i forkant av folks sinn er ekstremt viktig i et konkurranseutsatt marked. Kvalitetsinnhold er avgjørende for å bygge en lojal kundebase, og sosiale medier er en av de beste plattformene for å distribuere det.

Bruk mer tid på å produsere gjennomtenkt innhold

Internett er en viktig del av det moderne livet. Forbrukere vil fortsette å bruke internett til informasjon, underholdning og kjøp. Bruk denne tiden på å øke innholdsgenereringen for å gjøre det mer sannsynlig at kjøpere vil legge merke til merkevaren din.

Credit: deskera

Utvikle nettstedet ditt

Hvis nettstedet ditt ikke er enkelt å navigere, sendes ikke verdifull informasjon til kundene dine. Helt sikkert, du går glipp av potensielle kunder og salg. Nettstedet ditt fungerer som en fast ansatt for deg. Den slutter aldri å fungere og logger ikke av når du avslutter arbeidsdagen.