De største rydde-feilene folk gjør

456

Rydding brukes til å lage mindre rot i huset vårt. Men ofte lager folk et større rot når de renser det eksisterende problemet. Det er noen feil som man bør unngå hvis de ønsker en ren prosess.

Credit: breakthetwitch

Begynne å rydde uten å planlegge ordentlig

Planlegging er nødvendig for alle aspekter av livet vårt. Dette er spesielt nyttig når det dreier seg om rydding. Før du rengjør et bestemt område, finn ut hva du trenger å gjøre. Når du skal flytte ut noen gjenstander, bør den første bekymringen i utgangspunktet være hvor du skal plassere dem. Det er ingen beste idé for å rydde. Uansett hvilken måte som hjelper deg best, er det den beste måten å gjøre det på.

Credit: drkumo

Utsette å gi bort

Hvis du er følelsesmessig knyttet til de rotete gjenstandene dine eller har vanskelig for å gi dem bort, er sjansen stor for at du ikke kommer til å bli kvitt dem snart. Dette er en av de største feilene folk gjør når de må rydde. Hvis du ikke flytter den unødvendige gjenstanden permanent fra lageret, vil du aldri ha så ren plass.

Credit: apartmenttherapy

Ikke prøv å rydde opp i andres ting

Ofte prøver vi å hjelpe andre mennesker med å rydde opp i tingene sine. Dette er feil på mange måter. For det første vet du ikke om produktene deres, så du kan se ting de liker. Og for det andre er dette utelukkende deres ansvar å flytte ting som ikke er nødvendig akkurat nå. La dem bestemme hva de skal beholde eller gjennom.