Tips for å overleve det første året i eiendomsbransjen

89

Å være eiendomsmegler er en svært lovende karriere. Men de første par årene er vanskelige å passere. Å holde seg på sporet under vanskeligheter kan gjøres enklere.

Forvente lange arbeidstimer

For en ny eiendomsmegler er det ingen 9 til 5-tidsramme for arbeidstid. Noen dager kan det være et 10/12-timers arbeidsskift bare for å komme i gang i virksomheten. Dette er ganske normalt. Jobben som eiendomsmegler er basert på kunnskap og taktikk angående eiendommene. Ingen lærebok eller mengde studier kan gjøre noen klar for jobben, selv om det hjelper. For å samle nok kunnskap og data må man jobbe lange timer. Å forvente lange timer i det første året kan sikre en jevn karrierevei i fremtiden.

Credit: entrepreneurshipinabox

Dyp kunnskap om markedet

Mange har en forutinntatt forestilling om agenter at de bare setter «Til salgs»-skiltet foran huset og legger ut annonser i avisene. Disse taktikkene fungerer fortsatt, men en eiendomsmegler gjør mer enn det. Spesielt for en ny agent er det viktig å lære om markedet fra topp til bunn. Hvis de ikke tilegner seg nok kunnskap om markedet, vil det bli vanskelig å være lenge i bransjen.

Credit: bproperty

Sette mål

Uten selvmotivasjon er det umulig å lykkes i noe arbeid. Sett deg mål og finn ditt område. I det første året av virksomheten bør en agent bestemme seg for hvor de ønsker å se seg selv i de neste 5/10 årene. Siden de første par årene er litt kompliserte for den nye eiendomsmegleren, sett deg mål som er holdbare og enkle å nå.

Credit: apac-insider