De mest lukrative og høyt betalte jobbene for kvinner

756

Selv om lønnsforskjellen mellom kjønnene reduseres, vedvarer den fortsatt i samfunnet vårt. Det er også noen avvik mellom ulike karrierer. Fordi det er ikke alle jobber som gir de samme fordelene for kvinner. Her er noen av de godt betalte karrierene sammenlignet med andre profesjonelle.

Farmasøyt

Det er en høyt etterspurt jobb for en kvinne. En farmasøyt må ha doktorgrad i farmasi. Det er også viktig å være lisensiert av en autorisert organisasjon for å utføre denne jobben. Fordi en farmasøyt må gi råd om medisinbruk og må også dispensere medisiner til pasienter basert på resepter fra legene deres. En farmasøyt jobber vanligvis i et apotek. Men noen er ansatt på sykehus eller i kliniske omgivelser.

Credit: westend61

Ledere for informasjonsteknologi

Som leder for datamaskin og informasjonssystem må den ansatte analysere, koordinere og implementere alle datamaskinrelaterte prosjekter til en bestemt organisasjon. Webdesign, databaseutvikling og all annen programvare, samt maskinvarerelaterte oppgaver, er direkte involvert i dette jobbansvaret. For å utføre alle disse viktige oppgavene må IT-ledere ha en bachelorgrad i et relatert felt.

Credit: womenofpm

Advokat

Det regnes som en av de høyt betalte jobbene for en kvinne. Dette bestemte yrket er direkte relatert til juridiske spørsmål eller juridiske tvister. En advokat kan jobbe med enten individuelle klienter eller forretningsorganisasjoner. For å bli advokat må du ha en fireårig bachelorgrad. En viss opplæring fra en autorisert institusjon er også obligatorisk for å praktisere som advokat.

Credit: lawyer-monthly