Tips om boligkjøp du bør ignorere

776

Når du planlegger å kjøpe bolig, kan venner og familiemedlemmer være ivrige etter å gi mange råd basert på deres erfaring. Men alle disse tipsene fungerer kanskje ikke i nyere tid. Her har vi diskutert noen utdaterte råd som du bør ignorere.

Foto: economictimes.com

Et av de mest kjente rådene er «vent til sommeren med å kjøpe bolig». Sommeren er den mest populære årstiden å flytte på. Temperaturen er varm og skolen har pause, mange liker å skifte inn denne sesongen. Så det anbefales å «vente til sommeren», noe som faktisk er etutdatert råd. For selv om det er egnet å bevege seg om sommeren, er etterspørselen etter bolig også veldig høy. Du har mindre spillerom til å forhandle.

Foto: howstuffworks.com

Et annet vanlig utdatert råd er «spar 20% for forskuddsbetalingen». Faktisk blir det en av gullstandardene som gjelder boligkjøp. Men du kan faktisk betale mindre enn det. Husk alltid at det ikke er en regel som passer for alle når du kjøper bolig. Du må alltid konsultere din eiendomsmegler eller finansrådgiver for å vite mer om tilgjengelige forskuddsbetalingsalternativer.

Foto: financialexpress.com

Så prøv å ignorere disse utdaterte rådene om boligkjøp. For ved å følge dem kan du stoppe sjansene dine for å finne din drømmebolig.