Gratis nettsteder for å bygge en CV. Du må sjekke dem ut!

213

Gratis online CV-sider er svært nyttige for å lage CV-er med en fantastisk design bare på få minutter. Men noen online CV-byggere kan se ut til å være gratis, men de tillater deg ikke å laste ned den nyopprettede CV-en. Her er noen forslag til nettbaserte CV-byggere som kan hjelpe deg med å lage og laste ned din CV gratis.

Foto: celarity.com

Cultivated Culture

Denne nettsiden tilbyr gratis verktøy som kan hjelpe deg med å lage effektive CVer. Det hjelper deg også å skrive engasjerende følgebrev ved å dele nye karriereutviklingsformler.

Foto: inc.com

NovoResume

Denne online CV-byggeren tilbyr utmerkede templater. Du vil også få en innholdsoptimaliserer som kan hjelpe deg med å skrive en CV enkelt. De forhåndsskrevne CV-eksemplene er et fantastisk tillegg til dette nettbaserte nettstedet for CV-bygging.

LiveCareer

Du får alt du trenger for å lage en iøynefallende CV, inkludert CV-templater og følgebrevtemplater. Du kan velge din favoritt blant de 31 templatene de tilbyr. Du kan nyte friheten til å lage en CV som passer merkevaren din.

Foto: filworx.com

My Perfect Resume

Denne nettbaserte CV-byggeren tilbyr gratis programvare for å bygge en CV. Du vil også få over 30 velprøvde CV-templater. Nettstedet tilbyr også en CV-optimaliserer, følgebrevbygger og følgebrevtemplater. Du vil finne forskjellige tilpasningsalternativer på denne siden som kan hjelpe deg med å få drømmejobben din.

Basert på CV-maler, byggeprogramvare og brukeropplevelse, er dette noen nyttige gratis CV-byggersider.