Tre Takeaways For Å Vokse En Sukksessfull Oppstart

660

I denne dag og alder, spesielt gjennom pandemien og mest sannsynlig etter, er muligheten for å feile stor. Den triste realiteten er nedslående og skremmende og oftere enn ikke, hindrer den spirende entreprenører fra å ta troens sprang.

Nedenfor er noen tips for å hjelpe deg vokse selskapet ditt:

Prosesser –  Deleger – Skaler

Uansett om du forsøker å lansere et oppstartsselskap, eller prøver å vokse din nåværende business, burde du alltid beholde denne mantraen:

Din business er babyen din. Det er ditt prosjekt, din lidenskap og dine drømmer sammenlagt.

Ditt ultimate mål når du bygger selskapet ditt som kan skaleres, burde ikke være å svare på email, kjøre daglige prosesser, leveranser, og mange fler. Men hvorfor? Dette blir regnet som uholdbar vekst.

I stedet bør du prosessere, delegere, og skalere. Uten et prosessdrevet etos, vil du ikke, og kan ikke effektivt delegere og skalere.

Ansett Raskere

De første månedene av businessen din er en profittdrevet strøm.

Du har kun noen få klienter, og du vil være tappet for tid og tålmodighet, men overblikket ditt er nesten ikke-eksisterende.

Utover grunnleggende utgifter til kontorleie og kommunale avgifter, programvare og tid, vil profitt marginene dine være skyhøye. Dette er et klart tegn på at du vil ansette mye raskere. Tidlig profitt er som en sang som ringer i det fjerne, som distraherer deg fra skatten som ligger fremover.

Legg grunnarbeidet, avgrens det, og fyr det opp.

Proaktiv Markedsføring

Din nummer en kilde for salg kommer ned til markedsføring. For mange år siden, ville selskaper enten satse på at folk pratet, eller reklamering i aviser, siden det var mye billigere enn å ha de på TV. Men internettets alder, er det nå enklere for deg å vokse din business, og få deg selv kjent med bare noen få klikk og og et par dollar. Du ør ikke bare legge ut markedsføring for selskapet ditt, men også pass på at du utvider ditt sosiale nettverk. På den måten, er du ikke bare online, men også gjennom folk som prater med hverandre, som er mye raskere uansett.