Aşırı Toplantı Yapmanın Dezavantajları

1238

Toplantı, talimatları veya performans faaliyetlerini paylaşmak için iyi bir yoldur. Resmi kültürümüz bu toplantı ve tartışmalara alışkındır. Bazı toplantı türlerinin çalışma ortamımızı sorunsuz bir şekilde yürütmek için yararlı olduğu doğrudur. Ancak aşırı toplantı profesyonel performansımızı engelleyebilir. Burada aşırı toplantıların dezavantajlarını tartıştık ve bunun üstesinden gelmek için bazı öneriler paylaştık.

Credit: leadstrat

Toplantı blokları iş verimliliğimizi azaltabilir. Bu nedenle, toplantıları ardışık olarak planlamak akıllıca olacaktır. Bu, işimize odaklanmamıza yardımcı olur. Toplantıları günlük iş akışımıza göre düzenlemek de herhangi bir bozulmayı önlemek için bir başka iyi uygulamadır. Bu durumda, tüm toplantı katılımcılarının toplantı programına uymak için canla başla çalışması için kesin son tarihler belirleyin.

Credit: survivingmeetings

Toplantılar genellikle çok zaman alır. Bazen bazı çalışanlar için sadece zaman kaybıdır. Orada hiç ihtiyaç duyulmayan bazı çalışanları davet eder. Katılımcı bir toplantı değilse, tamamen zaman ve para kaybı olabilir. Çünkü en gürültücü kişiler toplantının tüm konuşmalarına hakim olabilir. Bu nedenle, her toplantının herkesin görüşlerini paylaşma ve faaliyetlerini güncelleme şansı bulduğu katılımcı bir toplantı olmasını sağlamak zorunludur.

Credit: pronestor

Kullanıcılar için birçok toplantı planlama uygulaması mevcuttur. Bu uygulamalar, başkalarının sizinle birlikte toplantı planlamasına veya tek bir platformda birden fazla toplantı planlamasına izin vermek gibi birçok özellik sunar. Katılımcıları toplantı hakkında bilgilendirmek için bu toplantı uygulamalarından yardım alıyorum. Bu uygulamalar ayrıca bir toplantı planlamak için uygun bir zaman bulmaya da yardımcı oluyor.