Neden Lambda School’u Düşünmelisiniz?

1269

Web geliştirme ve veri bilimi Bootcamp için iyi bir platform arıyorsanız, Lambda School iyi bir seçimdir. Bu tek platformda derinlemesine müfredat ve kaliteli eğitmenler bulabilirsiniz. Çevrimiçi kodlama Bootcamp endüstrisinde iyi bilinmektedir. Burada size Lambda School hakkında kısa bir fikir vermek istiyoruz, böylece bir sonraki beceri geliştirme kursu kararınızı verebilirsiniz.

Credit: packym

Lambda School’da iki ana çevrimiçi program bulacaksınız. Biri “Full Stack Web Development” diğeri ise “Data Science”. Bu çevrimiçi öğrenme platformu, öğrencileri için hem tam zamanlı hem de yarı zamanlı seçenekler sunmaktadır.

Credit: lambdaschool

Full Stack Web Geliştirme kursu, yeni öğrenenler için etkilidir. Web için web uygulamaları ve yazılımlarının nasıl oluşturulacağını öğrenmelerine yardımcı olur. Ön uç ve arka uç teknolojileri hakkında her şeyi öğrenebilirler.

Veri Bilimi kursu, makine öğrenimi, veri görselleştirme ve veritabanı oluşturma gibi konuları öğretmeyi öğrenmek isteyenler için yararlıdır. Ayrıca öğrencilerin doğal dil işleme ile birlikte veri modelleme hakkındaki ayrıntıları keşfetmelerine yardımcı olur.

Credit: insidehook

Lambda School kanıtlanmış, yapılandırılmış bir müfredata erişim içerdiğinden, meşruiyeti konusunda tereddüt etmenize gerek yoktur. Eğitmenlerin yanı sıra sınıf arkadaşlarınızla da etkileşim kurabileceğiniz canlı bir öğrenme deneyimi yaşayabilirsiniz.