Satmadan Önce Evinizi Pahalı Olmayan Bir Şekilde İyileştirin

1426

Doğru planlamayla bütçenizi zorlamadan evinizi kolayca yenileyebilirsiniz. Evinize canlandırıcı bir görünüm katmanın en kolay yolu onu boyamaktır. Bu aynı zamanda gerçekliğinizi yeniden düzenleyebilecek ucuz bir ev geliştirme iyileştirmesidir.

Credit: thespruce

Düşük maliyetli bir merdiven yolluğu eklemek, evinize parlak bir derinlik kazandırmanın bir başka iyi yoludur. Ayrıca kaygan merdivenleriniz için de iyi bir çözüm olabilir. Bu DIY ev yenilemesi size 300 dolardan fazlaya mal olmayacaktır.

Credit: news-journal

Eski moda zeminler modern ev ortamına uymuyor. Taze ve enerjik kişiliğinize uyum sağlamak için zemini sınırlı bir bütçe dahilinde mümkün olan renklerle yenileyebilirsiniz. Zemini tercihinize göre farklı bir desende kolayca boyayabilirsiniz. Evinize yeni ve taze bir görünüm katacaktır.

Masif ahşap ile mutfak dolabı yaptırabilirsiniz. Uzun ömürlülük ve çok çeşitli doğal renklerin bulunması, mutfağınızda masif ahşap kullanmanın başlıca avantajlarıdır. Bunlar kolayca özelleştirilebilir ve mutfağınız her zaman şık kalır. Buna karşılık, bu malzeme pahalıdır ve neme karşı çok reaktiftir. Ayrıca bu ahşap dolabın bakımını aşındırıcı olmayan ekipmanlarla yapmanız gerekir.

Ayrıca mutfak dolabınızı yeniden tasarlamak için sunta veya laminat uygulayabilirsiniz. Sunta, mutfağınıza pürüzsüz ve eşit bir damar hissi katar. Bu suntanın sağlamlığını ve esnek stilini seveceksiniz. Sunta ile bir mutfak dolabı yaparsanız, dilediğiniz zaman yeniden boyayabilirsiniz. Ancak ısıya dayanıklı değildir ve suntadan zımparalanamaz.

Credit: bproperty

Melamin gibi laminat da talaş ve çizikleri önlemek için birden fazla katmana sahiptir. Çok çeşitli renk ve yüzeyler mevcut olduğundan en sevdiğiniz renklerden herhangi birini seçebilirsiniz. Ayrıca temizlenmesi de kolaydır. Bununla birlikte, laminasyon levhası çok maliyetlidir.