Jenny Best Ebeveynlere Yardımcı Olmak İçin Çevrimiçi Bir Veritabanı Oluşturuyor

1368

Brooklyn merkezli halkla ilişkiler danışmanı Jenny Best, “gerçekten büyük fikri” ile meşguldü. Artık, ebeveynlerin çocuklarını katı gıdalarla tanıştırmalarına yardımcı olabilecek bir “bebek maması Vikipedi’si” yaratmak istiyordu.

Credit: solidstarts

New York Şehir Balesi’nin eski balerini, ücretsiz olarak kullanılabilecek bir kaynak yaratmak istiyor. Bu yüzden bağlantılı bir uygulama ve web sitesi işi yaratmakla ilgilenmiyor. Bunlar, sağlıklı bebek maması tarifleri almak için kullanıcılardan ücret talep edebilir. Jenny Best’in uygulamasını 180 ülkedeki kullanıcılar indirdi. Şimdi de Instagram’ı kullanarak dünya çapında çok sayıda anne ve babaya ulaşıyor. Üç çocuğunu besleme ve sütten kesme yolculuğunu paylaşıyor.

Credit: solidstarts

Best, “İlk başta [kötü zamanlama nedeniyle] yıkılmıştım. Pandemi döneminde bir işi nasıl başlatırsınız? Ancak herkes evde telefonlarıyla uğraştığı için etkileşimimiz inanılmaz derecede yüksekti.” Bayan Best ayrıca, “Pandemide telefonu olan bir anneyi asla küçümsemeyin” dedi.

Credit: foodiekid

Solid Starts, ilk kez anne olanlar tarafından takip edilen tek ebeveynlik Instagram hesabı değil.  Melbourne, Avustralya’dan Bridey Wood’un da anneleri destekleyen bir Instagram hesabı var. Bayan Wood şöyle diyor: “[Yeni anne olmak] bunaldığınız ve kiminle konuşacağınızı bilmediğiniz bir dönem. Birinin bana kolay bir formatta bilgi vermesini isterdim.”