Yeniden Hedefleme Tekniklerini Neden Uygulamalısınız?

1174

Online reklamcılık yeniden pazarlama tekniğini yıllardır kullanıyor. Daha önce sitenizi ziyaret etmiş ve ürün ya da hizmetinizle ilgilenen müşterilere ulaşmanın etkili bir yoludur. Yeniden pazarlama işe yarar ve reklam verenler bu tekniği potansiyel müşterilere reklam göstermenin başarılı bir yolu olarak kullanırlar. Genellikle insanlar yeniden pazarlamaya olumlu yanıt verir. Birçok işletme yeniden pazarlamayı kullanıyor ve bu yöntem birçok çevrimiçi işletme için oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Credit: veeqo.com

Yeniden hedefleme halk arasında yeniden pazarlama olarak da bilinir. Her dijital pazarlama stratejisinin en iyi performansı sağlamak için yeniden hedeflemeyi kullanması gerekir. Eğer bir e-ticaret sitesi işletiyorsanız dinamik yeniden hedefleme etkili bir tekniktir. Çünkü envanter veya ürün kullanan e-ticaret siteniz dinamik yeniden hedeflemeden faydalanabilir. Otomotiv, emlak ve içerik yayıncıları gibi diğer bazı sektörler de iş tanıtımları için dinamik yeniden hedeflemeyi kullanabilir.

Credit: searchenginejournal.com

Yeniden hedefleme yaparken reklamları her zaman taze ve benzersiz tutmaya çalışın. Birçok ticari kuruluş, potansiyel müşterileri yeniden hedeflemek için aynı reklamları veya promosyon malzemelerini kullanır. Bu yaygın bir hatadır ve eski tanıtım tekniğinin aynısıyla dikkat çekemeyebilirsiniz. Yeni müşteriler çekmek için reklamlarınızı değiştirmeniz ve bazı farklı taze tasarımlar kullanmanız gerekir.

Credit: get.store.com

CRM yeniden hedefleme, müşteri veritabanınızdaki kişilere ulaşmanın bir başka iyi yoludur. Onlarla e-posta veya posta adresi aracılığıyla kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Verileri, bu bilgileri çevrimiçi bir çerez havuzuyla eşleştirmek için kullanabilirsiniz. Bunu yaparken müşteri verilerinin güvenliği ve gizliliğinden emin olmanız gerekir.