Bu Pandeminin Ortasında İşte Yolunuzu Nasıl Bulursunuz?

821

Bu koronavirüs pandemisi bize ilerlemeye nasıl devam edeceğimizi öğretiyor. İster profesyonel ister kişisel olsun, her zaman gelişmeyi ve değişimlerde yolumuzu bulmayı öğrenmemiz gerekir. Bu salgında, tüm dünya çöküyor gibi görünüyor. Durum ne olursa olsun, kariyer yolunuzu geliştirmek için eyleme geçirilebilir bir yaklaşım bulmak önemlidir.

Credit: nttdata.com

COVID-19, hayatımızın çoğuna bariz bir belirsizlik getiriyor. Bu durumu sürdürmek için uygun bir eylem planı hazırlamamız gerekiyor. Bir eylem planı bir araya getirerek bu sağlık kriziyle yüzleşebiliriz.

Credit: inc.com

Profesyonel yaşamınızı sürdürülebilir kılmak için güven akışı çok önemlidir. Çoğumuz bu pandemi nedeniyle artık görevlerimizi uzaktan yerien getirmek zorundayız. Bu değişen durumla başa çıkmamız gerekiyor. Uygun esnekliğe sahip olmak, profesyonel hayatımızda ilerlememize yardımcı olabilir. Motive olmak için pozitif düşünme pratiği yapmalıyız. Çünkü hepimiz çevremizde sağlık krizleriyle karşı karşıyayız. Birçoğumuz şimdiden yakınlarımızdan ve sevdiklerimizden birini kaybettik.

Credit: gwu.com

Ayrıca, gelecekteki kariyer yollarımızı nasıl tahmin edeceğimizi öğrenmemiz gerekiyor. Doğru öngörme yolu, işimiz ve kariyerimiz için belirli adımlar atmamıza yardımcı olacaktır.