Twitter Yeni Değişiklikleri Test Ediyor

1138

Twitter, zaman çizelgesinde daha büyük resimleri test ediyor. Yeni değişiklikler, fotoğraf ve videoların uygulamalarında nasıl göründüğü üzerinde çalışacak. Yeni özelliğin diğer sosyal medya platformları gibi görsel etkiyi genişletmesi bekleniyor.

Credit: theguardian.com

Twitter, bir cep telefonunun ekranının tüm genişliğini doldurmak için tweet’lere yerleştirilecek görsel medyayı kullanmaya çalışıyor. Şu anda, resimler bir kullanıcının profil fotoğrafının yanına yerleştirilmiştir. Bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabilecek çok daha az ekran alanı kaplar.

Credit: indiatvnews.com

Twitter, yeni düzenden “parlamak için daha fazla alan” olarak bahsetti. Şimdi iOS’ta test ediliyor, ancak Android’de değil. Twitter ayrıca özelliği test etmek için olumlu oy ve olumsuz oy düğmelerini kullanıyor. Twitter’ın bir dizi testte yaşadığı son değişikliklerden biri.

Twitter ayrıca bir “bahşiş kavanozu” özelliğini başlattı. Bu özellik, kullanıcıların “iyi” tweet’ler için birbirlerine ödeme yapmalarını sağlıyor. Daha önce Twitter, kullanıcıların takipçi silmelerine olanak tanıyan başka bir test daha duyurmuştu. Twitter’ın web tarayıcısı sürümünde test ediliyor.

Credit: history.com

Deneysel değişikliklerin, özel kullanıcılar için içerik oluşturmayı hızlandırması bekleniyor. Scroll’un satın alınması sırasında, “Scroll, gelecekteki bir abonelik hizmetini oluşturup şekillendirirken, abonelik çalışmalarımıza anlamlı bir katkı olacak” dedi.