Bozulmaya Hazır Sektörler

1191

Girişimler söz konusu olduğunda bozulma, mevcut iş modellerine meydan okuyabilecek ve ilgili sektörleri dönüştürebilecek hayati bir noktadır. Herhangi bir endüstri tutarsız fiyatlar uygularsa ve müşteri güvenini sağlayamazsa, işlerin aksama olasılığı vardır. Kitleler için karşılanamayacak kadar pahalı hizmetler ve uzun bir tedarik zincirinin olmaması, bazı dikkat çekici bozulma işaretleridir. Bu işaretler, yeni bir yaratıcı fikir ve bozulma yaratma fırsatı olduğunu gösteririr. Bazı endüstriler bozulma için olgunlaşmış durumda. İşte bunlardan birkaçı:

Credit: businessnewsdaily.com

Üretim

Geleneksel üretim süreçleri, işçilerin büyük oranda katılımını gerektirir. Ancak artık otomasyon, bu tehlikeli ve tekrarlayan görevleri hafifletiyor. Yapay Zeka artık ürünlerin montajı ve öngörücü bakımın kolaylaştırılması gibi birçok üretim görevini yerine getiriyor. Ayrıca kalite kontrolünün yapılmasına yardımcı olur.

Credit: expatica.com

Sağlık

Mevcut sağlık sistemi, çözülmesi gereken birçok sınırlamaya ve verimsizliğe sahiptir. İnsanlar uzun süre bekleyen randevu işlemlerinden muzdarip. Ancak çevrimiçi randevular aracılığıyla artık insanlar daha iyi hizmet alıyor. Modern ve ileri teknolojinin, erken müdahaleyi sağlayabilecek daha kişiselleştirilmiş sağlık hizmetlerine odaklanacağı düşünülüyor.

Credit: wazobiawap.com

Taşınma ensüstrisi

Uygun pazar liderleri eksikliği var ve tüketiciler kime güveneceklerini bilmiyorlar. Hizmet seviyeleri ve yüksek fiyatlar bu endüstriyi müşteriler için uygunsuz kılmakta. Bu nedenle, bozulmaya olgunlaşmaya uygun bir endüstridir.