Peloton, amiral gemisi bisikletinin fiyatını düşürdü

1298

Fitness bisikleti üreticisi Peloton, satış büyümesi yavaşlarken bisikletin fiyatını düşürdü. Ana amaç, insanları evde daha az egzersiz yapmaları için spor salonuna geri döndürmek.

Credit: techcrunch.com

ABD firması, daha ucuz olan Bisiklet makinesinin fiyatını düşürmeye karar verdi. Fiyatı yaklaşık %20 oranında düşürecekler. Değişikliğin İngiltere, Kanada, Avustralya ve Almanya dahil tüm pazarlarında geçerli olacağı düşünülüyor.

Credit: marker.com

Yılın dördüncü çeyreğinde şirket, zararların artması ve gelir artışının yavaşlamaya başlamasıyla geldi. Şirketin ayrıca bir koşu bandıyla ilgili bazı omuz maliyetlerini karşılaması gerekiyor.

Pandemi sırasında birçok insan evde egzersiz yapıyor. Böylece Peloton ürünlerinin satışları arttı. Satış oranlarındaki düşüş dikkat çekici. New York merkezli firma, bir yıl içinde ikinci kez firmanın Bisiklet ürününün fiyatını düşürdüğünü söyledi.

Credit: latimes.com

Peloton, “Fiyatın bir engel olmaya devam ettiğini biliyoruz ve en popüler ürünümüzü cazip bir günlük fiyat noktasında sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.