WhatsApp Kullanıcıları Artık Kaybolan Fotoğraf ve Videolar Gönderebilir

1429

Facebook WhatsApp’ın kullanıcıları, artık kullanıma sunulan kaybolan fotoğraf ve videolar seçeneğinin keyfini çıkarabilir. Mesaj paylaşım platformunun bir başka popüler fotoğraflı mesajlaşma uygulaması Snapchat ile daha iyi rekabet etmek istediği için bu özelliği geliştirdiği tahmin ediliyor.

Kaynak: remonews.com

Yeni özellik, kullanıcıların gönderilen fotoğraf ve videoları yalnızca bir kez görüntülemesine izin verecek. Ardından bu fotoğraf ve videolar sohbetten kaybolacak. Facebook bir blog yazısında bu yeni özellik hakkında bilgi verdi. Medya içeriği görüntülendiğinde, mesaj “açıldı” olarak gösterilecek.

Kaynak: newsfounded.com

Snapchat, 24 saat sonra kaybolan Hikayeler özelliğine aşina bir uygulama. Bu özellik, insanların evde maksimum zaman geçirdiği bu pandemi döneminde uygulama kullanıcıları arasında popüler hale geldi. Şirket ayrıca daha fazla kullanıcı çekmek için daha fazla özellik de ekliyor.

Kaynak: mcezone.com

Görünüşe göre WhatsApp da bünyesine yeni ve çekici özellikler ekleyerek daha fazla kullanıcı çekmeye çalışıyor. Bu iş stratejisi, yeni kullanıcılar edinmelerine yardımcı olabilir.