Marvel’ın Black Panther’ı Artık Fortnite’ta

5337

Marvel, süper kahramanı Black Panther’ın artık Fortnite’ta olduğunu duyurdu. Marvel Kraliyet Üyeleri ve Savaşçılar Paketi ile Black Panther’la beraber Kaptan Marvel ve Taskmaster’ı 109,00 ₺’ye satın alabilirsiniz.

Epic, daha önce de Black Panther’ın uzun zamandır beklenen gelişine Wakanda Selamı emote’u ile bir işaret vermişti. 2018 yılında yayınlanan Black Panther filminin oyuncularının çoğunun filmin yayınlanmasından sonraki aylarda hakkındaki övücü sözleri sayesinde bu selam ikonik bir hal aldı. Tabii filmin ABD içinde 700,4 milyon $ gibi yüksek bir rakamın yanı sıra gişede toplamda 1,35 milyar $ gibi bir gelir elde etmesi de unutulabilir bir şey değil.

Fortnite’ın Marvel temalı önceki sezonlarını oynayanlar haritada büyük bir Black Panther heykelinin belirdiğini ve oyuncuların Black Panther süper gücü bulabildiklerini ancak oyun içi mağazada Black Panther skini olmadığını hatırlayacaklardır. Pek çok fan bu skinin de yayınlanmasının planlandığına ancak geçtiğimiz Ağustos ayında filmde süper kahramanı oynayan aktör Chadwick Boseman’ın ölümünün ardından ertelendiğine inanıyor. İyi haber şu ki Marvel 2022 yılında bu filmin devam filmini yayınlamayı planlıyor. Ancak Boseman’ın karakterini yeni birine oynatmayacaklarını açıkladılar.

Oyunun en yeni sezonu artık oyun içi evrene bireysel ödül avcılarının katılmasına odaklanıyor. Epic, mevcut sezonun battle pass’i için pek çok orijinal karakter yaratmış olsa da oyunu Mandalorian olarak da oynayabilir ve 100. levela ulaştığınızda yanınızda bir kapsülde süzülen bir Bebek Yoda’ya bile sahip olabilirsiniz. Epic, oyun içi deneyimi daha da heyecanlı kılacak pek çok karakter ekledi.