Philips Hue Beklenen Işık Düğmesi Modülünü ve Daha Fazlasını Piyasaya Sürüyor

450

Signify, üç yeni Philips Hue ürününü tanıttı. Var olan ışık düğmeleri için bir duvar içi modül, yeni bir dış mekan ışık çubuğu ve iyileştirilmiş bir ışık kısma anahtarı.

Philips Hue Işık Düğmesi Modülü, Hue akıllı ışık kullanıcılarının karşılaştıkları sorunlar için bir çözüm. Kafanızda canlandırın: bir lambaya veya avizeye akıllı Hue ampul taktınız ve ışığı telefonunuzla kontrol edebilmenin keyfini çıkartıyorsunuz… ta ki birisi düğmeye basana, elektriği kesene ve pahalı lambanızı etkisiz bırakana kadar. Işık Düğmesi Modülü akıllılığı duvarın içine taşıyarak düğmenizi akıllı hale getiriyor. Signify, modülün pilinin en az beş yıl dayanacağını belirtti. Kötü haber şu; cihaz sadece Hue akıllı ışıkları kontrol edebildiği için normal ışıklar bu cihazla çalışmıyor. Evinizdeki düğmeleri değiştirmeyi düşünüyorsanız kurulum detaylarını Hueblog internet sitesinde bulabilirsiniz.

Philips Hue Amarant dış mekana monte edilebilen ve çok renkli aydınlatma sağlayan bir ışık çubuğu. Yaklaşık 79 cm uzunluğunda ve maksimum parlaklığı 1.400 lümen. Ancak bu ürün ayrıca satın alınması gereken bir Hue güç kaynağına ihtiyaç duyuyor. Avrupa’da satışı başlanan ürün Amerika’da Mart ayında satışa çıkacak.

Yeni çıkan son ürün manyetik Philips Hue ışık kısma anahtarı. Çıkartılabilir manyetik tabanı ile ailenizin ve arkadaşlarınızın uygulamaya gerek duymadan Hue lambalarınız kontrol edebilmelerini sağlar. Duvar içi modülün aksine bu kısıcı her türlü duvara bant ile takılabilen bir yalancı düğmedir. Avrupa’daki kullanıcılar ürünü orijinal fiyattan biraz daha ucuza ön sipariş verebilirler. Ürün Avrupa’da 26 Ocak, Amerika’da ise 23 Şubat tarihinde satışa sunulacak.