Eğer ünlü biriyseniz, hayatta neredeyse her şeyin istediğinizi seçebilirsiniz. Neredeyse istisnasız her ünlü, birbiri ardına pahalı araba alma yarışında gibiler. Ne kadar mı pahalı? Bu güzel arabaların bazıları milyonlarca dolar değerinde!

Evet, yanlış duymadınız. Tek bir araba için milyonlarca dolar! Tabii ki de zengin ünlüler herhangi bir Rolls Royce ile yetinmiyorlar. Arabaları kendi isteklerine göre özelleştiriyorlar. Bu da fiyatlarını arttırıyor tabii. İleri tuşuna basın ve en sevdiğiniz “mütevazi” ünlünün tercih ettikleri en pahalı arabalardan bazılarını görün!

Paris Hilton’ın Bentley GT Continental’ı

Paris Hilton’ın sosyal statüsünü yükseltmesini sağlayan kariyeri televizyon programlarından modelliğe, iş kadınlığından aktörlüğe çok farklı alanlara yayılmış durumda. Herkesin gözü önünde olmaya bu kadar zorlanmış biri olarak Paris ve tercih ettiği eşyalar konusundaki tarzı konusunda bir fikir elde etmek çok kolay.

misspennystocks.com

285 bin $ değerindeki özel yapım Pembe Bentley GT Continental arabasının Barbie’nin Rüya Arabasına benzemesi için özellikle pembe tasarlandığını öğrenmek hiç de şaşırtıcı değil. Eğer o bir Barbie ise böylesine göze batan bir araba Barbie dünyasına uyuyordur.

Jay Leno’nun 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe’u

Sohbet programı haricinde Jay Leno hakkında bildiğimiz tek bir şey varsa o da araba sevdası. Leno arabaları gerçekten de ÇOK seviyor. O kadar ki, araba programı Top Gear’ın başına geçme fırsatına balıklama atlamaması beni hep şaşırtmıştır.

mortgageafterlife.com

Toplamda 100’ün üzerinde arabası, 90’ın üzerinde motorsikleti ve araba ile ilgili sayısız eşyası var. Koleksiyonunun baş tacı şüphesiz kırmızı 1955 Mercedes 300SL Gullwing Coupe. Tahmini değeri tam 1,8 milyon $. Ne kadar da güzel.

Kim Kardashian’ın Ferrari 458 Italia’sı

Kim Kardashian gibi birinin ışıltılı hayat tarzını doldurmak için her şeyin en şık olanını tercih etmesi çok doğal.  Tabii ki de bir araba seçerken Ferrari’yi seçecekti. Bu göz kamaştırıcı beyaz araba tam 325 bin $ değerinde! Üstelik garajındaki tek lüks araba bu da değil.


mortgageafterlife
Göz bebeği Ferrari 458 Italia’sının yanı sıra sahip olduğu arabalardan bazıları iki tane beyaz ve siyah Range Rover, iki tane beyaz ve siyah Rolls Royce Ghost, bir Mercedes-Benz G63, bir Porsche Panarema ve bir Bentley Continental GTC. Hepsini kapsamak için iyi bir sigortası olsa gerek.

P. Diddy’nin Rolls Royce Phantom Drophead Coupe’u

Rapçi, oyuncu, şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve daha bir çok sıfata sahip Sean Combs hızlı bir yaşam tarzına sahip. Tüm bunlara yetişebilmek için meşgul hayatına sığdırabileceği hızlı bir arabaya ihtiyacı var.

mortgageafterlife

Aralarından seçim yapabileceği dört arabası var. Ancak favorisi açık ara farkla 440 bin $ değerindeki özel el yapımı Rolls Royce Phantom Drophead Coupe’u. Garajındaki diğer arabalar 1958 Corvette, Lamborghini Gallardo Spyder ve Maybach 57. Koleksiyonu diğer bazı ünlülere kıyasla küçük görünebilir ancak yine de etkileyici olduğu kesin..

Justin Bieber’ın Audi R8’i

Justin Bieber’ın efsanevi müzik kariyeri zengin ünlüler arasına katılması için fazlasıyla yeterli. O da garajında onu bekleyen arabalar topluyor. Şu anda garajında toplam on arabası ve iki motosikleti var. Hepsi de özelleştirilmiş. Ancak garip kaplaması ile diğerlerinin arasında öne çıkan, 250 bin $ değerindeki leopar deseni Audi R8’i.

mortgageafterlife

Neyse ki bu desenin zevksiz olduğuna karar verirse aralarında seçim yapabileceği bir Smart Car’ı, Mercedes Benz Sprinter’ı, krom rengi Fisker Karma’sı, Ferrari 458 Italia’sı, karartılmış Range Rover’ı, Lamborghini Gallardo’su, Ferrari 430’u, Lamborghini Aventador’u, Porsche 997 Turbo’su ve bir Campagna T-Rex 14R’ı var.

Jerry Seinfeld’in Porsche 959’u

Komedyen Jerry Seinfeld öylesine bir başarı elde etti ki büyük bir araba koleksiyonu oluşturmanın yanı sıra koleksiyonundan bazılarını satarak hayır kurumlarına bağışladı. Zenginliği paylaşmak için çok güzel bir yol. Koleksiyonunda yaklaşık 47 araba olsa da içlerinden en nadiri beyaz Porsche 959’u.

mortgageafterlife

1,8 milyon $ değerindeki bu göz alıcı araba o kadar nadir ki sadece 337 tane üretilmiş. Bu lüks arabasından ayrılmaya karar verirse bir yardım kuruluşunu fazlasıyla mutlu edeceğine eminiz.

Mia Khalifa’nın Bentley GT Convertible’ı

Film yıldızı Mia Khalifa sinema kariyerini arkasında bırakmış biri olarak çok iyi yaşıyor. Zengin hayatın tadını çıkartarak emekli olan yıldız parasını lüks arabalara harcamaktan çekinmiyor. Bir savurganlıkla BMW i8 alan Mia, bu araba için tam 140 bin $ ödedi.

Bununla da yetinmedi ve kendine 160 bin $ değerinde daha zarif, daha pahalı bir araba aldı: ten rengi döşemeli beyaz bir Bentley GT Convertible. Daha da fazla arabası olduğu söylense de gerisini saklamayı tercih ediyor gibi. Belki ilgi çekmek istemediği günlerde kullanmak için daha ucuz, göze batmayan bir araba?

Blac Chyna’nın Rolls-Royce Wraith’i

Amerikalı süper model ve girişimci kendisine güzel bir araba koleksiyonu yapıyor. Garajındaki arabalar arasında pembe bir Range Rover, bir Lamborghini, pembe bir ferrari, bir Mercedes SUV ve bir motosiklet var.

misspennystocks

Gün geçtikçe büyüyen lüks araba koleksiyonun en yeni üyesi 400 bin dolarlık Rolls-Royce Wraith. Beyaz boyası, ızgarası ve kaput amblemi ile büyük ve temiz görünüyor. Blac de arabasını sürerken çok iyi vakit geçiriyor gibi.

Oprah Winfrey’nin Volkswagen Beetle’ı

Dünyadaki en güçlü ve başarılı kişiliklerden biri olan Oprah Winfrey’nin değeri 100 bin $’ın altında olan bir araba sürdüğünü öğrenmek sizi şaşırtabilir. Arabasının kötü olduğunu söylemiyoruz. Güzel bir araba ama aynı zamanda sahip olunan arabalar arasında finansal olarak en ulaşılabiliri.

LivingMagazine

İster inanın ister inanmayın, Oprah Winfrey’nin sahip olduğu araba 30 bin $’lık bir Volkswagen Beetle. Kariyerinin bir noktasında her bir seyircisine birer araba hediye etmiş bir kadın için mütevazi diyebiliriz.  Bazen ne kadar zengin bir hayat yaşarsanız yaşayın basit bir araba kullanmak istersiniz.

Simon Cowell’ın Bugatti Veyron’u

Simon Cowell American Idol gibi şarkı yarışmalarındaki en eleştirel jüri olarak kendine bir kariyer yarattı. Tahmin edebileceğiniz gibi kullanmayı tercih ettiği araba konusunda da söyleyecekleri var.

mortgageafterlife

Seçtiği araba: 1,7 milyon $ değerindeki Bugatti Veyron. Böylesine eleştirel bir kişi için tabii ki de en iyisi gerekiyor. Sahip olduğu diğer araçlar toplam 25 tane lüks araba, bir adet Kart Arabası ve bir adet atv. Parmağı ağzında pozuyla neyin iyi, neyin berbat bir sürüş deneyimi olacağına karar verdiğini hayal edebiliyorum.

David Beckham’ın Rolls Royce Phantom Drophead Coupe’u

Beckham hem profesyonel sporculuk yeteneklerine, hem de harika bir dış görünüşe sahip. Aynı zamanda inanılmaz bir eş ve baba. Dahası, kullanabileceği bir garaj dolusu şık arabaya sahip.

mortgageafterlife

Sahip olduğu arabalar ve motorlar araısnda Range Rover, Bentley Mulsanne, Audi S8, Cadillac Escalade, Bentley Continental Supersports, Chevy Camaro, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Rolls Royce Ghost, Jeep Wrangler Unlimited, ve Porsche Turbo var. Koleksiyonun en pahalısı Roll Royce Phantom Drophead Coupe tam 400 bin $ değerinde.

50 Cent’in Lamborghini Murcielago’su

50 Cent gibi Grammy ödüllü bir rapçi şüphesiz tarzına uyumlu güzel bir araba kullanmak ister. Parasını en iyi arabalara yatıran 50 Centin garajındakilerden bazıları özelleştirilmiş bir Pontiac G8, Parker Brothers’ Speed Racer 3-Wheeled Concept, krom Lamborghini Gallardo, Ferrari F430 ve de bir Rolls Royce.

mortgageafterlife

En değerli aracı sıklıkla tercih ettiği mavi Yamaha YZF-R1 motoru gibi görünse de en pahalı arabası 2 milyon $ değerindeki mavi Lamborghini Murcielago’su.

The Game’in Bugatti Veyron’u

Ünlü rapçi Jayceon Terrell Taylor, daha bilinen adıyla The Game, tercih ettiği arabalar söz konusu olduğunda ciddiyeti elden bırakmıyor. Garajına bir bakın: bir Porsche Panamera, bir Bentley GT, bir Fisker Karma, bir Camaro, bir Rolls Royce Ghost ve bir Dodge Challenger.

mortgageafterlife

The Game’in özelleştirilmiş, deri kaplı bir Ferrari’si bile var! Ancak söz konusu para olduğunda garajının şampiyonu 2,2 milyon $ ettiği söylenen şık sarı Bugatti Veyron’u.

Kanye West’in Mercedes SLR’ı

Gerek sahnede söylediği şarkıları, gerekse özel hayatıyla Kanye West herkesin bildiği bir isim haline geldi. Tabii Kim Kardashian gibi biriyle evli olmak yaşadığın hayatla ona uyum sağlamayı da gerektirir.

mortgageafterlife

Kanye de konu araba olunca ciddileşenlerden. Koleksiyonunda bir Rolls Royce Phantom, bir Mercedes Maybach, bir Mercedes S Class, bir Mercedes G Wagon, bir Lamborghini Gallardo, bir Lamborghini Aventador ve bir Aston Martin DB9 var.  Ancak diğerlerinin arasından sıyrılan bir araba varsa o da 850 bin $’lık Mercedes SLR’ı.

Tom Brady’nin Bugatti Veyron Super Sport’u

Profesyonel amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, süpermodel eşi Gisele Bündchenden harika bir doğum günü hediyesi aldı. Eşi kendisine şık ve zarif bir Bugatti Veyron Super Sport hediye etti.

mortgageafterlife

Şık siyah renkli, keskin çizgilere sahip bu arabanın tahmini değeri 3 milyon $. Tam da profesyonel bir sporcuya yaraşır bu araba, bu denli aerodinamik bir araba için dar olsa da hem güç hem de stili yansıtıyor. Sürmesi çok zevkli olmalı.

Jay-Z’nin Maybach Exelero’su

Jay-Z ikiz babası oldu diye birden aile arabası kullanmaya geçecek değil. İleride garajına bir tane eklemeyi tercih edebilir. Ancak şu anda araba koleksiyonu bir Porsche 911 Carrera Cabriolet, bir Ferrari F430 Spider, bir Rolls-Royce Phantom, bir Bugatti Veyron, bir Maybach 62S ve bir Jeep Wrangler’dan oluşuyor.

mortgageafterlife

Arabaları arasında en pahalı ve en değerlisi tahmini değeri tamı tamına 8,8 milyon $ olan Maybach Exelero. Bu küçük arabanın sigortasının ne kadar yüksek olacağını tahmin edebiliyoruz. En azından arabayı müzik videolarından birinde kullanarak parasının karşılığını aldığını söyleyebiliriz.

Flo Rida’nın Bugatti Veyron’u

Amerikalı rapçi Flo Rida böylesine lüks bir arabanın sigortasını karşılayabiliyorsa gerçekten de zengin olmalı. Flo Rida’nın yollarda tercih ettiği araba 2,7 milyon $’lık bir Bugatti Veyron.

mortgageafterlife

Eğer bu arabanın sigortası karşılamanın fazlasıyla pahalıya parlayacağını düşünüyorsanız bir de kolaksiyonun tamamına bakın: bir krom Bugatti Veyron, Mercedes-Benz CL, Ferrari California ve bir Ferrari 458.

Floyd Mayweather’in Koenigsegg CCXR Trevita’sı

Gelmiş geçmiş en iyi boksörlerden biri olan Floyd Mayweatherın ringdeki namağlup şampiyonluğu ceplerini fazlasıyla doldurdu ve kendisine “Money” (para) lakabını kazandırdı. Bir Koenigsegg CCXR Trevita alabilmek için gerçekten de bir servete sahip olması lazım.

Cyloop

Araba 4,8 milyon $’lık bir etikete sahip olmanın yanı sıra dünya üzerinde üretilmiş iki modelden biri. Diğer arabalarının tam olarak neler olduklarını bilmesek de tahmini değerleri yaklaşık 15 milyon $. Bu, çok fazla lüks arabaya harcanan çok fazla para.

Nicolas Cage’in 1958 Ferrari 250 GT Pininfarina’sı

Eğer Nicholas Cagein çılgın bir aktör olduğunu düşünürsek bu çılgınlığının ona yaradığını ve başarılı bir kariyer sağladığını düşünebiliriz. Yıllar içerisinde rol aldığı sayısız film ile araba koleksiyonculuğuna başlayacak kadar para kazanmayı başardı.

mortgageafterlife

Şu anda sahip olduğu arabaların bitmek bilmeyen listesine bir bakalım: Ferrari Enzo, 1964 Rolls-Royce Silver Cloud III, 1965 Lamborghini 350 GT, 1955 Porsche 356 Pre-A Speedster, 1958 Ferrari 250 GT Pininfarina, 1963 Jaguar E-type Semi-Lightweight Competition, 1970 Hemi ‘Cuda Hardtop, 1938 Bugatti T57C Atalante Coupe, 1959 Ferrari 250 GT LWB California Spyder ve 1971 Lamborghini Miura SVJ. Aralarından en değerlilerinden biri 3,6 milyon $ değerindeki 1958 Ferrari 250 GT Pininfarina.

Tom Cruise, Gulfstream IV- Ekstra!

Evet, bunun bir araba olmadığının farkındayız ama bu kadar havalı bir şeyi listeye koymasak olmazdı. İşin içinde tabii ki de Tom Cruise var! Cruise bir yerlere arabayla gitmek yerine şık jetiyle uçmayı tercih ediyor. Düşününce özel jet tam da Top Gun filminin yıldızına yakışacak bir araç.

Konfora gelince; söylenene göre Cruise’un uçağı her zaman en lüks yataklara ve en son çıkan eğlence sistemlerine sahip. Bunun yanı sıra uçak performans konusunda da önde. Gulfstream IV yaklaşık 5.000 millik (yaklaşık 8000 kilometre) bir uçuş mesafesine sahip ve mak 0,80 hızına ulaşabiliyor. Dediğimiz gibi, Maverick’i oynayan kişiye yakışır.