Nvidia, Jaguar och Land Rover samarbetar för automatiserad bilkörning

1519

En av de hetaste samtalsämnena när det gäller bilar och andra fordon är om hur sannolikt det är att vi kommer att ha självstyrda bilar. Under många år har flera biltillverkare försökt förverkliga den fantasin och det välkända varumärket Tesla har redan visat upp prototyper för att demonstrera framtida förmågor och andra möjligheter för framtidens fordon. Det finns däremot har några utvecklare börjat jobba tillsammans för att uppnå mer pålitliga och säkra resultat.

Nvidia, Jaguar, Land Rover har utvecklat ett partnerskap för att bygga framtidens självkörande bil. De är engagerade i att utveckla en fascinerande automatiserad körning som kommer att öppna ett stort fönster för framtiden för autonoma bilar.

Jaguar och Land Rover kommer att dra nytta av Nvidias stora mängd av avancerad teknik för att förbättra människors körupplevelse. De meddelade att den nya tekniken kommer att användas för att göra bilkörning säkrare.

 

Detta partnerskap är ett av de tätaste partnerskapen mellan fordons- och teknikindustrin. Nvidias fulla stack av autonom bilteknik kommer att användas för att förbättra körupplevelsen. Men den viktigaste delen är att det inte kommer att ersätta föraren och inte ta bort förarens körrättigheter.

De som inte är bekväma eller litar på att en dator kan köra runt dem kommer att gilla tekniken. Eftersom huvudsyftet med detta partnerskap är att utveckla ett fordon som människor kan köra inte ett fordon som driver människor.

Jaguar och Land Rover är båda bekanta med att tillverka lyxprodukter. Så det kan antas att den nya modellen kommer med massor av funktioner som kommer att bibehålla den avancerade bilkvaliteten. Det förväntas att den helt nya modellen kommer att leverera den mest avancerade blandningen av förarspänning och säkerhet.

Hittills finns det ingen mer bekräftad information från om dessa fordon från tillverkarna. Modellernas utseende, namn eller pris har inte getts ut ännu. Vi ser fram emot att lära oss denna information och kommer att dela med oss mer om utvecklingen av dessa fordon.