Top 5 YouTube Kanalen Die Carrièreadvies Geven

292

Als jij op zoek bent naar carrière advies, en naar kennis over jouw professionele ontwikkeling dan is YouTube een populaire bron. Hieronder een aantal kanalen van mensen die advies, suggesties en inzichten geven om professionals te helpen succesvoller te worden in hun beroep.

Marie Forleo

Marie Forleo is een zakenvrouw in hart en nieren, en ze is ook een auteur en motiverende spreker. Haar YouTube kanaal richt zich op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Haar video’s zijn populair vanwege haar positivisme en praktische adviezen, waardoor ze een ideale bron is om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen.

Bron: paxus

Simon Sinek

Simon Sinek is een internationaal erkende auteur en motiverende spreker die les geeft in leiderschap, teamwerk en communicatievaardigheden. Hij wil met zijn Youtube kanaal mensen hebben om de beste te worden binnen hun vakgebied.

Bron: morrisby

Brian Tracy

Brian Tracy is een succescoach, auteur en motiverende spreker die advies en gedachten deelt over persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en zakelijk succes. Zijn praktische adviezen en opbeurende tips zorgen ervoor dat hij een ideale bron is voor mensen die op zoek zijn naar hulp bij hun professionele ontwikkeling.

Big Think

Big Think maakt prikkelende video’s over leiderschap, creativiteit, innovatie en meer. Ook dit Youtube kanaal is een perfecte bron voor jouw loopbaanontwikkeling.

Bron: inc

John Sonmez

Tenslotte John Sonmez, een auteur, docent en softwareontwikkelaar die advies en zijn persoonlijke gedachten deelt over softwareontwikkeling, professionele vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling.