5 Manieren Om De Inkomsten Van Jouw Kleine Onderneming Te Vergroten

279

Als eigenaar van een kleine onderneming, is het belangrijk om je zoveel mogelijk te richten op het genereren van winst. Er zijn een aantal methoden die helpen om de winst van jouw kleine bedrijfje te verhogen.

Bron: resumeprofessionalwriters

Wijzigen van de operationele procedures

Om meer winst te genereren, moet je jouw inkomsten verhogen en tegelijkertijd de kosten verlagen. Probeer cross-selling, waarbij nieuwe diensten of producten worden geïntroduceerd die het huidige aanbod verbeteren, om de verkoop te stimuleren. Evalueer daarnaast ook de administratieve processen om kosten te verlagen.

Blijf opvallen

Blijf doorgaan met het verbeteren van je online reputatie, onder andere door te netwerken en door contact te leggen met klanten. Ga zakelijke partnerschappen aan te gaan via sociale media, websites en blogs. Gebruik affiliate marketing tools en maak gebruik van referral selling. Vergeet ook niet om oude affiliates te verwijderen.

Bron: lutherwood

Verhoog je cashflow

Het aanbieden van opties voor klanten om later te betalen of in termijnen, maar ook om vooraf te betalen in de vorm van een abonnement, is een geweldige manier om een gestage inkomstenstroom tot stand te brengen. Kijk ook kritisch naar eventuele abonnementen die jezelf afneemt. Verander bijvoorbeeld een voorschot plan van 20 uur tegen €100 per uur naar een eenmalig adviescontract van €125 per uur, wat resulteert in een lager uurtarief.

Verbeter je marketing

Netwerken gaat niet langer over handdrukken en drankjes. In plaats daarvan gaat het om een continue en opvallende online aanwezigheid, het organiseren van events, verkooppresentaties en speciale promoties, en het aanbieden van webcasts of podcasts die snel kunnen worden gedownload. Maak een inventaris van al deze soorten inspanningen, en bepaal welke marketingstrategieën het meest kosteneffectief zijn.

Bron: inc

Iedereen moet een verkoper zijn

Werknemers moeten worden aangemoedigd om de boodschap van hun bedrijf te delen en zich bezig te houden met verkoop genererend gedrag. Dit betekent niet alleen het bewerkstelligen van meer verkopen, maar ook het besparen van kosten, online netwerken, en het geven van webinars of online tutorials. Alles wat helpt om de boodschap van het bedrijf aan de man te brengen en wat de onderneming verder brengt.