Investeringen Die In Aanmerking Komen Voor Belastingvermindering

439

Mensen zijn altijd geïnteresseerd in investeringen en dit zal niet snel veranderen. Sommige investeringsbronnen zijn echter erg interessant, als we het hebben over belastingtarieven. Wat betekent dat je minder belasting hoeft te betalen, nadat je een bepaalde investering hebt gedaan. De investeringen in dit artikel zijn toepasselijk voor de Amerikaans markt.

Bron: build-review

Vast deposito

Je kunt belasting besparen door te investeren in belastingbesparende Fix Deposits, welke meerdere belastingvoordelen bieden. Door te investeren in deze belastingbesparende deposito’s met een vaste rente, kun je een aftrekpost claimen. Dergelijke FD’s hebben een lock-in-periode van 5 jaar (waardoor je gedurende deze periode niet bij je investering kunt) en de gegenereerde rente is belastbaar. De rente varieert doorgaans van 5,5% tot 7,75%.

Bron: bankrate

PPF (Public Provident Scheme)

De Employee Provident Arrangement is een populair belastingbesparend beleggingsinstrument. Het is een spaar- en beleggingsoptie voor de lange termijn, en in Amerika kun je gewoon een PPF-rekening openen bij het postkantoor of erkende filialen van banken uit de openbare en particuliere sector. Investeringen in het vast deposito, leveren tevens een vast rentepercentage op.

ULIP (Unit linked insurance plan)

ULIP’s zijn langlopende beleggingsproducten en ze geven je de mogelijkheid om te beleggen in aandelenfondsen, schuldfondsen of beide. Bovendien kun je met ULIP’s wisselen tussen fondsen op basis van jouw financiële doelstellingen. kortom, een vrij flexibele manier van investeren.

Bron: antenn

National Savings Certificate

Nationale spaarbrieven zijn een spaarobligatieplan dat deelnemers met een laag tot gemiddeld inkomen aanmoedigt om deel te nemen, waarbij je tegelijkertijd belasting bespaart.