Het starten van een bedrijf aan huis wordt steeds gemakkelijker en steeds gewoner. Tal van bedrijven opereren online, en dit betekent dat er heel veel manieren zijn om vanuit huis te werken. In dit artikel geven we je de beste ideeën om vanuit je eigen woning een succesvol bedrijfje te starten. Ongeacht of het je doel is om dit naast of in plaats van je reguliere werk te doen.

Bron: thebalancemoney

Online wederverkoop

Als je interesse hebt in verkopen, dan kun je dit misschien wel combineren met je liefde voor mode. Start een internet re-seller bedrijfje als bijbaantje, om dit later uit te laten groeien tot een fulltime wederverkoop bedrijf. Het vergt echter wel een hoop tijd, inzet en uiteraard oog voor mode. Je zou kunnen beginnen met het verkopen van je oude spullen en kleding op online marktplaatsen zoals Etsy en Marktplaats, voordat je aan je eigen doorverkoop website begint.

Bron: patriotsoftware

Word een virtuele assistent

Andere bedrijfseigenaren en leidinggevenden zijn vaak op zoek naar betrouwbare hulp, in de vorm van een virtuele assistent, ofwel een VA. Het kunnen van allerlei klusjes zijn die je moet uitvoeren, maar het fijne is dat je ze allemaal kunt doen vanachter jouw laptop of computer. Meestal krijg je per uur betaald, maar het kan ook voorkomen dat je betaald krijgt per geleverde dienst of afgeronde taak. Taken die je kunt krijgen zijn het plannen van afspraken, het beheren van sociale media-accounts en het maken van blogs.

Bron: entrepreneur

Start een dropshipping bedrijf

Een derde partij creëert, jij promoot en verkoopt, terwijl zij de producten voor jou versturen en eventuele retouren in behandeling nemen. Hierdoor hoef je zelf geen voorraad in huis te hebben en bestaat jouw werk uit het het branden en promoten van de producten. Het is echter iets dat iedereen vanuit huis kan doen, dus het is belangrijk om het creatief aan te pakken, om de concurrentie de baas te kunnen.