Een Paar Tips om een Promotie te Krijgen Tijdens een Recessie

131

Personeel ontslaan, bezuinigingen of het uitstellen van betalingen, in een periode van een recessie lijkt dit bijna de normaalste zaak van de wereld. Het wordt nog erger als het bedrijf waar jij werkzaam bent problemen begint te krijgen en dan wordt het allemaal wel heel persoonlijk. Hoewel je in je hoofd weet dat als er om financiële redenen mensen moeten worden ontslagen dit niet persoonlijk is, voelt het anders als jij degene bent die je baan verliest. Het is belangrijk om proactief te blijven, zelfs als een mogelijk ontslag op de loer ligt. iets dat niet makkelijk is.

Bron: topresume

Blijf denken in oplossingen

Door de economische recessie en de onstabiele werkomgeving, krijgen ontzettend veel ondernemingen te maken met een verscheidenheid aan problemen. Denk aan ontoereikende financiële middelen, ongunstige wisselkoersen en tal van externe macro-economische factoren die buiten hun macht liggen, maar toch schade toebrengen aan de onderneming. Ondernemers zullen in staat moeten zijn om deze problemen in de organisatie op de een of andere manier op te lossen.
Bron: northwesternmutual

Gedraag je als een overlever

Tegenwoordig is de zakenwereld ontzettend competitief en dit lijkt alleen maar erger te worden. Je moet hard werken om je doelen te bereiken, vooral als je carrière wil maken in de bedrijfssector. Je zal hard moeten werken om een verschil te maken. Vergeet niet dat veel jonge professionals net zoals jij hun carrière naar het volgende niveau willen tillen. Ontwikkel je vaardigheden zoveel mogelijk en probeer ook nieuw vaardigheden bij te leren. Breng ze regelmatig in de praktijk, zodat je de concurrentiestrijd kunt overleven.

Bron: theladders

Blijf doorzetten

Dramatische omstandigheden vragen om drastische oplossingen. Om verder te komen in je werk, moet je bereid zijn om je eigen en andermans verwachtingen te overtreffen. Blijf dus doorgaan en strijden, want dit doorzettingsvermogen zal op den duur zijn vruchten afwerpen.