De Beste Gadgets voor Jonge Ouders

283

Ouder zijn en kinderen opvoeden is moeilijk. En als je voor het eerst ouder bent geworden is dat nog moeilijker. Hier zijn enkele technologische gadgets items die je kunnen helpen om een betere ouder te worden.

Een flessen sterilisator

Het wassen van de zuigfles in de gootsteen of vaatwasser is te riskant, want dan zijn ze misschien niet zo schoon en hygiënisch als ze zouden moeten zijn. Het hebben van een automatische flessen sterilisator kan zeer geruststellend zijn. Op deze manier hoef je jezelf geen zorgen te maken dat deze niet schoon genoeg zijn.

Bron: shoutmecrunch

Een babyphone

Deze gadget is een absolute redder in nood voor nieuwe ouders. Het is noodzakelijk om je kind veilig te houden en een babyphone kan je hierbij enorm helpen. Zo kun je jouw kleine in de gaten houden, terwijl je op een andere plek bent.

Een nachtlampje met bewegingsdetectie

Een andere belangrijke gadget voor in je woning, is een nachtlampje die reageert op bewegingen. Het is belangrijk voor een goede nachtrust dat het donker is en een nachtlampje zorgt voor wat zicht, terwijl je de kleine niet wakker maakt. Vooral met een pasgeboren baby is deze gadget echt onmisbaar.

Een wandelwagen ventilator

Dit is een draagbare ventilator die je kan bevestigen aan de kinderwagen. Deze gadget komt erg goed van pas als het buiten warm is en lekker met je kindje wil wandelen in de zon. Op deze manier houd je jouw baby lekker warm met deze gadget.