Hoe Krijg Je een 6-cijferige Baan?

390

Het verdienen van een 6-cijferig salaris is voor veel mensen een droom. Het biedt comfort om je leven in te richten en genoeg zekerheid voor jezelf en je gezin. Toch is het niet makkelijk om een baan te vinden die je zo’n hoog salaris uitbetaald. Hier zijn enkele banen met een 6-cijferig salaris en manieren om dit na te streven.

Bron: theinvadingsea

Anesthesioloog

Een anesthesioloog is iemand die patiënt algehele anesthesie toedient tijdens een medische procedure. Het andere deel van hun werk is het bewaken van de situatie van de patiënt tijdens de operatie. Omdat het een zeer veeleisende baan is met veel verantwoordelijkheid, kunnen mensen die in ziekenhuizen werken als anesthesist tot 6 cijfers per jaar verdienen. Waarbij de hoeveelheid ervaring je salaris zal doen toenemen.


Bron: schiffgold

Computer- en informatieonderzoeker

Dit is werk voor een wetenschapper die problemen kan oplossen door wiskundig en logisch te redeneren met computersoftware. Een andere taak is het zoeken naar nieuwe software om te helpen huidige problemen op te lossen. Ook dit is een goed betaalde baan, maar om deze baan te krijgen moet je een bachelor in computerwetenschappen hebben.

Tandarts

Tandarts is een veel voorkomende baan waar vrijwel iedereen bekend mee is. Tandartsen zijn degenen die zorgen voor onze mondgezondheid en het welzijn van onze tanden. Om er een te worden, moet je naar de medische school gaan en je specialiseren op het gebit. Het behalen van een diploma als tandarts is noodzakelijk en je moet tevens een examen afleggen om een gecertificeerd tandarts te worden.

Bron: investopedia

Financieel manager

Dit is een baan waarbij je helpt om de financiële situatie van andere mensen te beheren. Meestal werk je in een financiële instelling of bij een organisatie die meerdere portfolio’s van mensen en/of bedrijven beheert. Om een van hen te worden, heb je een bachelor diploma in financiën nodig en vervolgens een MBA of Masters diploma.