Google Hangouts Wordt Geüpgrade Naar Google Chat

379

Google Hangouts heeft al verloren in de markt en de web versie van de applicatie is vervangen door Google Chat. Dit is met name vanwege andere apps, die in korte tijd aan populariteit hebben gewonnen. Onlangs heeft Google aangegeven dat Hangouts zal worden geüpgraded naar Google Chat.

Bron: nextpit

Wat verandert er nog meer?

Google Hangouts zal zeer binnenkort Google Chats gaan vervangen. Dit is niet het enige, want het zal een enorme verandering zijn en de app zal van boven tot onder worden verandert, inclusief de functionaliteit van de app. De overgang zal in gang worden gezet op 1 november. Google is inmiddels behoorlijk actief in het promoten van deze nieuwe app op haar sociale pagina’s.

Bron: entrepreneur

Functies

Google vermeldt dat Google Chat nauwe integraties zal aanbieden met andere Google gerelateerde applicaties. Ook zullen ze meer nieuwe functies toevoegen, om deze beter samen te laten werken met andere apps zodat het in het geheel handige wordt in gebruik. De nieuwste functies van Google Chat zijn onder andere de Gif Picker en Spaces. De laatste is een plek voor op onderwerp gebaseerde samenwerkingen.

Bron: androidauthority

Tot slot

Eerder dit jaar haalde Google de Hangouts app uit de IOS-ruimte en de App Store. Hoewel er niet veel weerstand is geweest op deze actie, werkt het bedrijf eraan om de app gebruiksvriendelijker en makkelijker te maken.