De Nieuwste Samsung Galaxy S22 Series Update

131

De Samsung Galaxy S22 Ultra combineert het beste van de Galaxy Note Ultra met de Galaxy S Ultra. Deze Samsung smartphone voldoet aan bijna alle eisen van power users. Naast top specificaties en uitgebreide ondersteunde software, beschikt de Galaxy S22 Ultra over de S Pen en een overvloed aan productiviteitsfuncties die ongeëvenaard zijn.


Bron: gadgetmatch

De ultra-premium kwaliteit in combinatie met een prachtig scherm, zorgt voor solide prestaties. De beste software van iedere Android telefoon, is te vinden op dit apparaat. Dit model is een van de premium toestellen, die Samsung ooit heeft gemaakt. De Galaxy S22 Ultra neemt het beste van de Note 20 Ultra en mengt dit tot op zekere hoogte met dat van de Galaxy S21 Ultra.

Bron: engadget

Samsung doet niet onder aan de toestellen van Apple, door deze nieuwe editie op de markt te brengen. Het bedrijf heeft ook nog steeds een voorsprong op Google, OnePlus, en andere Android mededingers. Samsung is er in geslaagd om de kwaliteit hoog te houden, in combinatie met een 28 kleuren- en RAM opslag, beschikbaar voor de Galaxy S22 Ultra.

Bron: androidcentral

De design kenmerken zijn prachtig bij dit nieuwe model. Armor Aluminium, Gorilla Glass Victus Plus biedt een 163,3 x 77,9 x 8,9 mm body. Met slechts 229 g is deze telefoon zeer comfortabel te dragen en te gebruiken met één hand. De cameramodule zelf is spectaculair. Er kan worden gezegd dat deze telefoon het totaalpakketje is.