Jenny Best Creëert een Online Database om Ouders te Helpen

331

De in Brooklyn gevestigde public relatie consultant Jenny Best, is bezig geweest met haar “echte grote idee”. Ze wilde namelijk een “Wikipedia over babyvoeding” creëren, dat ouders kan helpen om vast voedsel te introduceren bij hun kinderen.

Bron: solidstarts

De voormalige ballerina van het New York City Ballet, wilde een hulpmiddel maken dat gratis te gebruiken is. Om deze reden wil ze er geen app aan koppelen of een website maken. Aangezien deze gebruikers kosten kunnen aanrekenen, voor het verkrijgen van gezonde babyvoeding recepten. Gebruikers in meer dan 180 landen hebben de app van Jenny Best inmiddels al gedownload. Ze gebruikt Instagram om zoveel mogelijk moeders en vaders over de hele wereld te bereiken. Ze deelt hier ook haar reis, wat betreft het voeden en spenen van haar drie kinderen.

Bron: solidstarts

Jenny Best zei zelf het volgende: “In het begin was ik er kapot van, door de slechte timing van de lancering. Hoe lanceer je een bedrijf tijdens een pandemie? Maar de betrokkenheid was waanzinnig hoog, omdat iedereen thuis op zijn telefoon zat.” Ze voegde hieraan toe: “Onderschat nooit een moeder, in een pandemie en in het bezit van een telefoon.”

Bron: foodiekid

Solid Starts is niet het enige opvoedend gerichte Instagram account, dat wordt gevolgd door mama’s van pasgeborenen. Bridey Wood uit Melbourne, Australië heeft ook een Instagram die moeders ondersteunt. Zij vertelde hierover: “Een nieuwe moeder zijn is een periode waarin je overweldigd wordt en niet weet met wie je het erover moet hebben. Ik wilde iemand die me informatie gaf, op een makkelijke manier.”