Gratis Websites Voor Het Maken Van Je CV, Die Je Eens Moet Checken

433

Gratis websites voor het maken van jouw Curriculum Vitae zijn zeer handig om een mooi ontworpen ontwerp cv’s te maken binnen een paar minuten. Hoewel sommige van deze site gratis lijken, staan ze jou niet toe om deze nieuwe gemaakte CV  te downloaden. In dit artikel vind je een aantal suggesties van online site die jou kunnen helpen bij het maken van een CV en waar je deze tevens gratis kunt downloaden.

Cultivated Culture

Deze site biedt gratis tools aan die jou kunnen helpen bij het maken van een effectieve CV. Het helpt jou ook om boeiende sollicitatiebrieven door middel van speciale formules als je recente carrière gegevens deelt.

NovoResume

Deze website voor het maken van jouw CV biedt een aantal uitstekende sjablonen. Je krijgt tevens toegang tot een tool die je helpt om de inhoud van jouw CV te optimaliseren, zodat je gemakkelijk jouw CV kunt schrijven. De vooraf geschreven CV-voorbeelden zijn een uitstekende aanvulling die je kunt vinden op deze site.

LiveCareer

Hier vindt je alles wat je nodig hebt om een in het oog springende CV te maken, inclusief CV sjablonen en sollicitatiebrief sjablonen. Je kunt jouw favoriete design kiezen uit de 31 sjablonen die dit bedrijf aanbiedt. Op deze manier maak je een CV die het beste bij jou past.

My Perfect Resume

Deze online CV builder biedt gratis software aan om jouw CV te maken. Je krijgt ook de beschikking over meer dan 30 bewezen, werkende CV sjablonen. De site biedt ook een CV optimalisator, software om jouw sollicitatiebrief op te bouwen, en sollicitatiebrief sjablonen. Je kunt jouw CV aanpassen via verschillende aanpassingsopties en deze kan jou helpen op om jouw droombaan te krijgen.