Peloton Verlaagt De Prijs Van Zijn Vlaggenschip Fiets

349

De fitness fietsen producent Peloton verlaagt de prijs van de fiets omdat de verkoop groei vermindert. De hoofdreden is dat mensen weer naar de fitness gaan en daardoor minder thuis sporten.


Credit: techcrunch.com

Het Amerikaanse bedrijf besloot de prijs van hun minder dure Fiets apparaat te verlagen. Ze reduceren deze met ongeveer 20%. Waarschijnlijk geldt de aanpassing voor al haar markten, inclusief het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Duitsland.


Credit: marker.com

In het vierde kwartaal van het jaar begonnen de verliezen van het bedrijf toe te nemen en de omzetgroei verminderde. Het bedrijf moet ook een aantal gezamenlijke verliezen dragen die verband hebben met een loopband.

Tijdens de pandemie sporten veel mensen vanuit huis. Dus de verkoop van de Peloton producten steeg. De vermindering van de verkoop is opmerkelijk. Het in New York gevestigde bedrijf zei dat het de tweede keer binnen een jaar tijd is dat het bedrijf de prijs moest verlagen van haar Fiets product.


Credit: latimes.com

Peloton zei, “We weten dat de prijs een barrière blijft en we vinden het erg prettig dat we een van onze populairste producten kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.”