Volgens Een Recent Rapport Is De Term “Gegarandeerd Inkomen” Geprefereed Over “Annuïteit”

346

De verzekeringsindustrie herkende altijd al dat de term “annuïteit” niet altijd goed wordt ontvangen. Een recentelijk onderzoeksrapport onderzocht ook of de term “gegarandeerd inkomen” werd verkozen over “annuïteiten” door de massagemeenschap


Credit: starttech.com

Het onderzoek werd gehouden onder 1,000 Amerikaanse inwoners die ouder waren dan 30 jaar. De onderzoekers ontdekten het interessante resultaat dat “een gegarandeerde inkomen” mensen deden besluiten om meer van hun geld hierin te steken. In tegenstelling tot wanneer het “annuïteiten” woerd genoemd, dan zijn ze minder geneigd om deze af te nemen. De gedragswetenschapper van Morningstar, Stan Treger zei, “Mensen staan meer open voor een gegarandeerd inkomen dan een annuïteit.”


Credit: dnaindia.com

Mensen verkozen ook direct onmiddellijke annuïteiten over uitgestelde annuïteiten. Onderdirecteur van beleidsonderzoek bij Morningstar zei, “Ze hebben veel problemen gehad met fraude in het verleden, wat nog niet helemaal weg is, hoewel ze meer gereguleerd zijn dan in het verleden.”


Credit: americanexpress.com

Ze zei ook, “Annuïteiten worden tegenwoordig niet veel meer gebruikt. Hoewel, het gegarandeerde inkomen die ze voorzien de potentie heeft mensen gelukkig te maken. Mensen weten graag hoeveel ze kunnen uitgeven. Ze vinden het niet fijn om te moeten gokken. Mensen hebben ook moeite om om te gaan met een levenslang risico.”