Topp 5 YouTube-kanaler som gir råd om karrierer

426

For fagfolk som søker kunnskap om jobbforfremmelse og faglig utvikling, er YouTube en populær ressurs. Den har en rekke kanaler viet til å gi råd, forslag og innsikt som hjelper fagfolk til å bli mer suksessrike i sine respektive yrker.

Marie Forleo

Marie Forleo er en forretningskvinne, forfatter og motiverende foredragsholder og som har en YouTube-kanal som fokuserer på personlig utvikling, virksomhet og entreprenørskap. Videoene hennes er kjent for sin positivisme og praktiske råd, noe som gjør henne til en ideell ressurs for profesjonell fremgang.

Credit: paxus

Simon Sinek

Simon Sinek er en internasjonalt anerkjent forfatter og motiverende foredragsholder som underviser i lederskap, teamarbeid og kommunikasjonsferdigheter som hjelper enkeltpersoner til å bli best i sitt arbeidsfelt.

Credit: morrisby

Brian Tracy

Brian Tracy er en suksesscoach, forfatter og motiverende foredragsholder som deler råd og tanker om personlig utvikling, produktivitet og forretningssuksess. Hans praktiske råd og oppløftende følelser gjør ham til en ideell ressurs for de som leter etter profesjonell utviklingshjelp.

Big Think

Big Think gir tankevekkende videoer om lederskap, kreativitet, innovasjon og mer, noe som gjør dem til en utmerket ressurs for karrierevekst.

Credit: inc

John Sonmez

John Sonmez er en forfatter, foreleser og programvareutvikler som deler råd og tanker om programvareutvikling, faglig utvikling og personlig utvikling.