Fremtiden til AI: Er det bra eller dårlig?

291

AI er fremtiden. Folk rundt omkring snakker om det på grunn av dets imponerende arbeid. Mange eksperter tror at AI kommer til å endre fremtiden. På den annen side tenker noen andre det samme, men negativt. Her er noen positive ting som kan skje i fremtiden.

Credit: plat

Jobbsektorer

Jobbsektorer rundt om i verden vil endre seg dramatisk. Det kommer til å være AI som fullfører mange jobber som er kjedelige og tidkrevende for alle fungerende mennesker. Dette vil spare så mye tid for selskaper, og de kan bruke tiden til noe produktivt.

Credit: forbes

Effektivitet

Folk vil ha nok tid til å se på andre muligheter som ville gjøre dem mer effektive. Siden AI kan gjøre det grunnleggende uten feil, må folk bak datamaskinen takle hastigheten og være mer effektive.

Sikkerhet

Siden det meste av det grunnleggende arbeidet ville bli utført av AI, ville det ikke være noe spørsmål om sikkerhet. Ja, det er en mulighet for at globale hackere vil holde seg oppdatert. Men bedrifter og andre institusjoner vil bli mer seriøse med det.

Credit: emarsys

Produktivitet

Det er mange jobber som tar folk mange timer som ikke har noen reell verdi. Disse arbeidene kan utføres av AI. Og personen bak skrivebordet ville få nok tid til å tenke mer produktivt.